Pink, gesturi obscene în fața copiilor. Ce a declanșat reacția artistei

pink_hepta_3495365.jpg

pink
Pink, alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor
foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Pink (38 de ani) își petrece Paștele împreună cu soțul și cu cei doi copii ai lor în Mexic, la soare, la plajă. Din peisaj nu puteau lipsi, desigur, paparazzii. Cum au dat cu ochii de fotoreporteri, Pink și soțul ei au avut o reacție indecentă, la care au asistat uimiți și copiii cuplului.

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, declara în urmă cu puțin timp că încearcă să-și crească fiica de 6 ani și fiul de un an în spiritul acceptării diferențelor culturale, religioase și sexuale, într-o atmosferă lipsită de etichete și de prejudecăți. Probabil că tot în categoria aceasta intră și reacțiile mai puțin ortodoxe față de persoanele care tulbură liniștea familiei.

Artista și-a petrecut Paștele catolic în Mexic. În drum spre plajă, familia a fost surprinsă de paparazzi, iar Pink și soțul ei nu au făcut economie de gesturi obscene. Sub privirile nedumerite ale lui Willow și Jameson, cei doi au scos limba și au arătat degetul mijlociu.

Pink este căsătorită cu motociclistul profesionist Carey Hart din anul 2011 și au împreună doi copii, o fetiță de șase ani și un băiat de un an. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Foto

    Cântăreața Pink (38 ani) este cunoscută pentru muzica sa plină de energie, încărcată de mesaje motivaționale, dar și pentru faptul că își educă copii în spiritul valorilor precum acceptarea diferențelor culturale și a tuturor orientărilor sexuale. Ea dorește să aibă niște copii lipsiți de prejudecăți și îi încurajează să își exprime deschis punctele de vedere, chiar dacă aceste ar putea părea controversate pentru unii oameni. Într-un interviu recent, Pink a vorbit despre fiica ei de șase ani și despre o întâmplare care a avut-o drept protagonistă pe aceasta.

  • foto

    Cântăreaţade origine americană Pink (38 ani) a acordat un interviu plin de sinceritate în care a discutat despre ce reprezintă cu adevărat căsătoria, dar şi despre problemele pe care le implică aceasta. Afirmaţiile sale nu sunt unele uşor de digerat, ci unele desprinse din experienţa de 11 ani de relaţie pe care o are alături de soţul şi prietenul ei, Carey Hart.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1