Personalități faimoase cu o pasiune pentru jocurile de noroc

Citeste tot despre: 

Dacă în vremuri de demult apuse, jocurile de noroc cu mize uriașe erau rezervate curților regale și aristocrației, în timpurile noastre locul lor este luat de personalități, vedete de cinema, muzicieni, și alte superstaruri. Istoria nu duce cu siguranță lipsă de persoane faimoase pasionate de jocurile de noroc, unele dintre fiind mai dedicate acestui tip de petrecere a timpului liber decât altele. Dacă ar fi să facem un top al personalităților faimoase cu cea mai mare pasiune pentru pariere și jocuri de noroc, ar trebui să îi includem neapărat pe:

Ben Affleck

Arătosul Batman al cinematografului este cunoscut nu doar pentru rolurile sale apreciate de critici, ci și pentru pasiunea lui pentru jocurile de noroc. Ben Affleck a câștigat 800.000 de dolari la blackjack, în 2001, iar în 2004 a adăugat averii sale încă 356.000 de dolari câștigați la campionatul de poker din California. Suntem sigur că nu banii sunt motivația cunoscutului actor, ci pasiunea pură pentru adrenalina resimțită în timpul jocurilor.

Tobey Maguire

Un alt super-erou al marilor ecrane, Spiderman-ul Tobey Maguire este un mare pasionat de Texas Hold’em și Omaha, în anul 2004 câștigând turneul Hollywood Park Casino. În același an însă, pierde în fața lui Ben Affleck, dar în 2011 câștigă peste 300.000 de dolari. Tobey Maguire a adunat peste 10 milioane de dolari din turneele de poker, învățând secretele acestui joc de la Daniel Negreanu, un jucător de poker profesionist. Dacă rolurile de super-erou nu i se mai arată, suntem siguri că jocurile de poker îl vor menține pe linia de plutire.

Charlie Sheen

charlie_sheen.jpg

Charlie Sheen

Amuzantul actor Charlie Sheen este, din păcate, un exemplu de „Așa nu” când vine vorba de înclinația pentru jocurile de noroc. Actorul și-a dus pasiunea la extrem devenind dependent de jocurile de noroc, mai ales de pariuri sportive. Conform spuselor fostei sale soții, Denise Richards, Charlie Sheen cheltuia aproximativ 20.000 de dolari săptămânal doar pe pariuri sportive, iar presa relatează că acesta a plasat un pariu sportiv chiar și în drum spre spitalul unde soția sa dădea naștere unuia dintre copiii săi.

50 Cent

50_cent.jpg

50 Cent

Faimosul rapper și actor 50 Cent este cunoscut nu doar pentru muzica lui, ci și pentru adorația pentru pariuri sportive. Rapper-ul este faimos pentru pariul mizat în timpul campionatului de box care îi avea ca protagoniști pe Manny Pacquiao și Floyd Mayweather Junior, când a pus la bătaie o sumă de 2 milioane de dolari. O altă sumă colosală mizată de 50 Cent sunt și cei 500.000 de dolari pariați pe meciul de campionat dintre New York Giants și Francisco 49ers. Din fericire pentru el, a câștigat ambele pariuri, însă ar trebui să nu forțeze mâna sorții prea mult, nu-i așa?

Ray Romano

Toată lumea îl iubește pe Ray Romano, actorul amuzantului serial de comedie „Everybody Loves Raymond”, însă Ray iubește și mai mult jocurile de noroc. Actorul este un bun jucător de poker jucând de mai multe ori în campionatele World Series of Poker, însă, din păcate, pasiunea sa s-a transformat în dependență la un moment dat. Romano și-a recunoscut problema și a făcut terapie pentru a scăpa de această dependență, încununându-și această experiență cu un film în care joacă rolul lui Joe Tranelli, un dependent de jocuri de noroc. În prezent, actorul joacă responsabil și nu se dă în lături nici de la pariuri sportive.

Pamela Anderson

pamela2.jpg

Pamela Anderson

Jocurile de noroc nu discriminează între sexe, astfel că nu ne surprinde să întâlnim și femei în topurile cu vedete pasionate de jocuri de noroc. Pamela Anderson, cunoscută pentru rolul său din serialul Baywatch și pentru formele apetisante, se pare că nu poate rezista sloturilor cu rotiri gratuite sau fără și pokerului. Dedicația sa pentru jocuri de noroc a fost dusă până într-acolo încât se pare că s-a căsătorit cu Rick Salomon în 2007, pentru a putea să își acopere o datorie la poker în valoare de 250.000 de dolari, pe care o avea la un cazinou din Las Vegas. Mai târziu, căsătoria lor a fost anulată.

Regele Charles al II-lea

Dacă ne uităm un pic înapoi în timp, vom descoperi că pasiunea pentru jocuri de noroc nu este una modernă. Istoria jocurilor de noroc ne dezvăluie personalități renumite pasionate de jocuri de noroc încă din cele mai vechi timpuri. Regele Charles al II-lea al Marii Britanii, monarh englez în anii 1660, era un mare pasionat al jocurilor cu cărți de joc, însă nu se lăsa doar pe mâna zeiței Fortuna. Acesta era foarte calculat și avea strategii de joc bine puse la punct pentru a-și asigura câștiguri.

Giacomo Casanova

Marele hoț de inimi și seducător Casanova, care a trăit în Veneția anilor 1700, nu era pasionat doar de sexul frumos, ci și de jocurile de noroc. Cunoscut mai mult pentru talentul de cuceritor, Casanova era un as și la jocuri de noroc, fiind antrenat de jucători profesioniști. Se pare că jocul său de noroc preferat a fost faro, însă a știut întotdeauna să joace responsabil, cunoscându-și limitele și încercând să își tempereze pornirile impulsive înnăscute. Poveștile despre Casanova menționează și un pariu de 5.000 de monede de aur pierdute în 2 zile în Veneția, dar și femeile bogate seduse de cuceritor, care nu aveau nimic împotrivă în a-i acoperi datoriile.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1