Păzea, fetelor! Mickey Rourke a ieşit la agăţat

r115-vedetete-foto1-135-260.jpg

Actorul de 65 de ani a fost văzut pentru prima oară în public după ce şi-a operat nasul a 50-a oară
Foto: Guliver/ Splashnews

Deşi e fericit alături de o femeie cu 33 de ani mai tânără, Mickey Rourke nu ar spune nu la noi aventuri. La 65 de ani, starul se îmbracă îndrăzneţ, ca adolescenţii, cu burta la vedere, şi e de nerecunoscut.

Mickey Rourke a fost surprins recent de paparazzi în Beverly Hills. Purta blugi foarte strâmţi, cu burta, pieptul şi tatuajele la vedere, iar părul şi l-a vopsit blond platinat. Nu mai seamănă deloc cu aspectul pe care îl avea pe când juca în „9 ½ săptămâni”, alături de Kim Basinger.

Dependent de operaţii estetice, Mickey Rourke şi-a mai retuşat nasul încă o dată la 62 de ani. A fost cea de-a 50-a operaţie la nas şi susţine că nu crede că va fi ultima.

A avut multe relaţii la viaţa lui, dar, din 2009, se iubeşte cu rusoaica Anastassija Makarenko (32 de ani), de profesie fotomodel, de care este foarte mulţumit.

Zoom
Actorul e de nerecunoscut
Foto: Guliver/ Splashnews

 

Cu toate acestea, se îmbracă provocator, cu gândul că îi mai cade câte o bunăciune în braţe. După ce a renunţat la cariera de boxer, la finele anilor ’70, Mickey Rourke a ţinut morţiş să îşi repare nasul făcut zob de-a lungul carierei. Aşa a început lungul şir de transformări incredibile.

În 2012, Mickey Rourke declara că ar muri dacă nu ar exista chirurgia plastică. Dacă în 1986-1987, Mickey putea juca lesne orice rol de „băiat frumos”, după 1991 când decide să revină în ring pentru a-şi descărca nervii acumulaţi pe platoul de filmare, lucrurile o iau razna.

Zoom
Aşa arăta în anii tinereţii, înainte să se apuce de box
Foto: Guliver/ Splashnews

 

Începe un lung şir de operaţii estetice. Implanturi la pomeţi, îşi schimbă integral dantura şi îşi reconfigurează mandibula.

Nasul şi-l operează de 50 de ori şi continuă să nu fie mulţumit de rezultat, îşi face implant de păr în 2013 şi, apoi, în 2014 îşi reface buzele.

A fost însurat cu Debra Feuer, din 1981 până în 1989, şi cu Carré Otis din 1992 până în 1998 şi are o avere de 15 milioane de dolari.

Click! spune

Mickey Rourke a jucat în peste 60 de filme, dintre care cele mai de succes au fost: “Luptătorul”, care i-a adus o nominalizare la Oscar, “9 ½ săptămâni”, “Înger şi demon”, “Orhideea sălbatică”. A fost un veritabil sex simbol la Hollywood în anii ’80.

loading...
Loading...

Citește și