Paris Jackson, supărată pe cei care au vandalizat steaua tatălui ei de pe Walk of Fame

paris-jackson-walk-of-fame.jpg

paris jackson instagram stea michael jackson walf of fame
Paris e supărată pe cei care i-au vandalizat steaua tatălui ei, de pe Walk of Fame
foto: Instagram

Fiica lui Michael Jackson a postat pe contul ei de socializare o imagine în care apare lângă steaua dedicată tatălui ei pe “Aleea Celebrităţilor” din Los Angeles. Fotografia este însoţită de un mesaj în care Paris îşi spune oful.

Steaua lui Michael Jackson a fost vandalizată, iar fiica acestuia a mers s-o cureţe. Persoane neidentificate încă au mâzgâlit-o cu graffiti.

paris_jackson_11111111.jpg


Paris Jackson se implică în fundații caritabile
Foto: Getty
 

paris-jackson.jpg

paris jackson instagram fotografie
Paris Jackson are peste 3 milioane de fani pe Instagram
foto: Instagram
 

“Unii oameni sunt lipsiți total de respect. Înteleg că este o diferență între emblema radio și înregistrare, dar un nume este un nume”, a scris Paris pe Instagram. Fanii au încurajat-o şi au felicitat-o pentru gestul ei. “Paris, eşti atât de puternică!”, “Venim şi noi să te ajutăm”, “Oamenii care au făcut asta nu au clasă”, “Ne pare rău că trebuie să treci prin asta”, “Eşti în gândurile noastre” sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare de la internauţi.

paris-jackson-walk-of-fame.jpg

paris jackson instagram stea michael jackson walf of fame
Paris Jackson a curăţat de graffiti steaua lui Michael Jackson
foto: Instagram

 

În grija cui au rămas copiii lui Michael Jackson

Regele muzicii pop a murit în iunie 2009, lăsând în urmă trei copii: Paris (20 de ani),  Prince (21de ani) şi Blanket (16 ani).

michael-jackson.jpg

michael jackson rege muzica pop costum eveniment
Michael Jackson a murit în urma unei surpadoze de medicamente

 

Michael Jackson a murit în urma unei surpadoze de medicamente, care a dus la un atac de cord. Cei trei copii au suferit imens după  pierderea tatălui. Prince a absolvit Liceul Buckley din Los Angeles, are o companie de producţie de muzică şi filme numită King’s Son şi cochetează cu cinematografia. E student al Universităţii Loyola Marymount şi locuieşte în campusul acesteia.

Paris a devenit deja un fotomodel de succes şi joacă în filme. S-a mutat din casa bunicilor în fosta reşedinţă Jackson, din Encino. Amândoi sunt deja adulţi şi îşi văd singuri de propria viaţă. Mama lui Michael, Katherine Jackson, de 87 de ani, i-a îngrijit după moartea acestuia. Ea a renunţat însă recent la custodia lui Blancket, pe numele adevărat Prince Michael II, cel de-al treilea fiu al megastarului, care are 16 ani şi a fraţilor acestuia. Femeia a cerut să rămână tutorele acestuia un alt nepot al ei,  T.J. Jackson, de 39 de ani, din cauza vârstei sale înaintate.

 

Loading...

Citește și