Paris Hilton "sparge" 85.000 $ pe lună pentru câini

24-star-1.jpg

Paris o iubeşte cel mai mult pe Princess Paris Jr.
fotografii: guliver/splashnews/hepta
Citeste tot despre: 

E în stare de orice pentru ei! Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, cheltuieşte 85.000 $ (circa 332.846 de lei) pe lună pentru cei 9 căţei ai săi. Le-a luat şi o limuzină Rolls Royce.

În vârstă de 33 de ani, Paris Hilton cheltuieşte o sumedenie de bani pe haine de fiţe pentru cei 9 câini ai ei. Oriunde merge, în lume, diva nu se întoarece fără hăinuţe noi pentru patrupezi. În plus, nu concepe ca aceştia să nu aibă parte de masaje zilnic. A angajat şi un antrenor special pentru câini.

În afară de masaje, acesta le face tratamente „energetice”, numite Reiki, timp de 5 ore pe zi, tuturor animalelor răsfăţate ale divei. Paris are şi alţi angajaţi care le fac băi căţeilor, ce durează mult, şi le coafează blana. Ba mai mult, căţeii au parte şi de tratamente faciale şi le sunt vopsite cu ojă gheruţele labelor, care să fie mereu în ton cu manichiura divei. Nu în ultimul rând, toţi cei nouă câini fac regulat tratamente antistres.

Paris a angajat şi un şofer special pentru câini cărora le-a cumpărat şi o limuzină Rolls Royce de 475.000 de dolari. Ea se gândeşte acum să angajeze şi dădace pentru fiecare dintre căţei, care să se ocupe de ei în fiecare secundă. Întreaga haită a divei locuieşte într-un coteţ, care arată ca o vilă de lux în miniatură, ce a costat 325.000 de dolari (1.272. 891 de lei).

Deşi în 2007 Paris şi-a păgubit familia cu 2,7 miliarde de dolari din cauza scandalurilor sexuale şi a petrecerilor care au ţinut-o pe prima pagină a ziarelor, din 2009 răsfăţata familiei Hilton şi-a revenit. A jucat în câteva filme, a lansat câteva parfumuri şi colecţii de haine şi a început să îşi câştige singură existenţa. Ea se laudă în prezent cu o avere de 100 de milioane de dolari, bani făcuţi cu forţe proprii.

24-star-2.jpg

Are un pătuţ special pentru căţeluşă

24-star-3.jpg

Câinii au o garderobă plină de hăinuţe de fiţe

24-star-4.jpg

Paris şi-a luat geantă specială în care să plimbe câinii

 

Starleta are o haită de câini

24-star-5.jpg

Diva ia haita cu ea peste tot unde merge

Paris Hilton are acasă în Beverly Hills ditamai haita de căţei. Ei se numesc Tinkerbell, Dolce, Marilyn Monroe, Peter Pan, Harajuku Bitch, Prince Baby Bear, Prince Hilton. Cel din urmă, Mr. Prince Hilton, este un pomeranian alb care a costat-o 13.000 de dolari (51.000 de lei). Recent, diva a mai cumpărat încă doi căţei, pe care a dat 25.000 de dolari (98.000 de lei), dintre care unul i l-a făcut cadou mamei ei. Cel pe care l-a păstrat este o căţeluşă căreia i-a pus numele Princess Paris Jr.

 

Loading...