Paris Hilton și Carter Reum, lună de miere tropicală în Bora Bora. Cum s-au fotografiat

profimedia-0644248031.jpg

Paris Hilton și Carter Reum celebrează luna de miere în Bora Bora
Foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit de curând cu omul de afaceri Carter Reum, după doi ani de relaţie, cei doi bucurându-se acum de luna de miere. Locația? Nu se putea decât una exclusivistă, așa cum Paris și-a obișnuit deja admiratorii.

Starleta americană și partenerul ei au plecat în escapada lor romantică de după nunta din 11 noiembrie într-un loc exotic, cu peisaje de milioane, exact ca averea imperiului Hilton moștenit de Paris.

Paris Hilton, imagini din luna de miere din Bora Bora

Vedeta de reality show în vârstă de 40 de ani a împărtășit și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare o mică parte din marea aventură pe care o trăiește în prezent alături de alesul inimii sale. 

Paris a explicat că imaginile cu pricina fac parte dintr-o „lună de miere globală”, aceștia urmând să viziteze mai multe locații de pe întreg mapamondul. Momentan însă, s-au „stabilit” în Bora Bora. 

profimedia-0644248092.jpg

Foto: Profimedia

Pozele tropicale îi arată pe proaspăt căsătoriți în ipostaze tandre, în timp ce se pregătesc de o baie în apele cristaline. „Prima oprire din luna noastră de miere înconjurul lumii. Înot în Pacificul de Sud cu iubirea mea”, a scris aceasta în dreptul imaginilor.

Paris Hilton și partenerul ei au o relație de doi ani. Carter Reum este un antreprenor american originar din Chicago. El a înfiinţat împreună cu fratele său o companie care vinde băuturi spirtoase. Paris Hilton şi Carter Reum şi-au anunţat logodna pe 14 februarie.

Paris a fost logodită de patru ori, dar este pentru prima dată când se căsătoreşte. Ea a documentat pregătirile de nuntă într-o nouă emisiune reality-tv, „Paris in Love”, lansată pe platforma americană de streaming Peacock.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5