Paris Hilton s-a despărţit de iubitul pe care l-a adus în România

p115-v-foto-1-2-col-jumtat.jpg

Paris, împreună cu logodnicul Zylka, la Bucureşti
Foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

E putred de bogată, dar parcă e urmărită de blestem! Paris Hilton a anunţat că e iar singură. Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton s-a despărţit recent de logodnicul său.

Paris Hilton (37 de ani) conduce un imperiu de parfumuri şi de modă care generează vânzări de 3 miliarde $, dar nu-şi poate găsi perechea. Ea s-a despărţit de iubitul pe care l-a adus în România în această vară, actorul şi fotomodelul Chris Zylka (33 de ani). Zylka a cerut-o de soţie la începutul anului. I-a oferit atunci un enorm inel cu diamante de 2 milioane $, pe care acum i-l cere înapoi. Erau nedespărţiţi de doi ani, iar Paris spunea sus şi tare că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche.

p215-v-foto-2-bul-bp9h1283.jpg

Fostul logodnic Chris Zylka i-a cerut înapoi inelul de 2 milioane de dolari
Foto: Mihai Ionescu

Motivele despărţirii nu sunt însă clare. Paris susţine că şi-a dat seama că Zylka nu e omul potrivit. Mama ei, Kathy Hilton, spune că e prea preocupată de afaceri ca să aibă timp să se mărite. “Lucrurile bune se termină ca să facă loc unora mai bune”, a explicat Paris Hilton, citând-o pe actriţa Marilyn Monroe, idolul său.
Ea a avut relaţii cu ghinion, cu jucătorul de poker Rick Salomon, fotomodelul Jason Shaw, cântăreţul Nick Carter, moştenitorii unor bogătaşi greci, Paris Latsis şi Stavros Nicharos, muzicianul Benji Madden, sportivul Doug Reinhardt, Cy Waits, proprietar de club de noapte, DJ Afrojack, fotomodelul River Viiperi şi omul de afaceri Thomas Gross.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1