Paris Hilton a făcut în România 800 $ pe minut

h12-n-1-35col.jpg

Click! a fost pas cu pas pe urmele celebrei moştenitoare care s-a aflat pentru 24 de ore la Bucureşti
Fotografii: Mihai Ionescu

Paris Hilton, 37 de ani, a făcut senzaţie în noaptea de miercuri spre joi, în clubul bucureştean Nuba de pe malul lacului Herăstrău. Deşi s-a lăsat îndelung aşteptată de petrecăreţii din clubul de fiţe, Paris a incendiat atmosfera mixând ca un DJ profesionist de la 3.00 şi până după 5.00 dimineaţa. Puţini ştiu însă că purta pe deget o copie a inelului de două milioane de dolari.

Paris a aterizat miercuri, la 16.55 pe aeroportul Otopeni, s-a cazat la hotelul Hilton şi, târziu, după miezul nopţii şi-a făcut apariţia la clubul Nuba, care a fost arhiplin.

h22-n-13-bula-inel-paris-hi.jpg

Inelul primit de la Chris Zylka are diamante de 20 de carate şi a costat două milioane de dolari

La sosire a fost întâmpinată de jurnalişti şi admiratori, şi-a făcut poze cu ei şi s-a enervat puţin când sandalele ei cu toc cui au „făcut cunoştinţă” cu noroiul din parc. A uitat repede când a dat de atmosfera fierbinte din club.

h3untitled-1.jpg

Americanca a pus muzică şi a dansat, iar iubitul a întreţinut atmosfera

Tinere sexy, sumar îmbrăcate, bărbaţi musculoşi cu tricouri mulate, şampanii pe toate mesele şi artificii din belşug au făcut-o să se ducă cu gândul direct în Ibiza, acolo unde se simte ca acasă.

h42-n-3-2col.jpg

Diva a stins vodca cu apă

A urcat la pupitru înconjurată de 6 bodyguarzi, de impresarul ei, dar şi de logodnicul Chris Zylka (33 de ani). În timp ce mixa melodiile, Paris dansa, fredona, poza şi dădea pe gât mai multe pahare de vodcă.

h52-n-4-2col.jpg

A ieşit din club la 6 dimineaţa, cam ameţită

Obişnuit cu clubul Amnesia din Ibiza şi discotecile de pe iahturi, Zylka a fumat ca un turc, chiar dacă legislaţia din România interzice acest lucru în cluburi.

h62-n-5-2col.jpg

La plecare s-a afişat într-o rochie vaporoasă şi sandale nude cu tocuri uriaşe

Pentru a fi sigură că nu rămâne fără preţiosul inel de logodnă în valoare de două milioane de dolari, cu diamante de 20 de carate, Paris şi-a făcut trei replici ale acestuia la 30 iunie, înainte să plece din SUA către Spania.

h72-n-6-2col.jpg

Odată cu ea au plecat şi cele şase trolere mari şi foarte grele

Cu o astfel de copie şi-a făcut apariţia şi la Bucureşti şi a avut grijă să-şi tragă mănuşa de pe mâna stângă astfel încât să se vadă de la distanţă că e o femeie logodită.

h82-n-7-bula.jpg

Tânăra aceasta a bătut recordul la decolteuri

De ce şi-a „clonat” inelul? În februarie 2010, Paris a fost ţinta unui jaf după ce o bandă de infractori a aflat din reality show-ul pe care diva îl avea la un post de televiziune american unde ţine cheia (sub preşul de la uşă) şi codul de dezarmare a alarmei.

h92-n-8-1col.jpg

Aproape goală, noroc cu sandalele

Banda i-a furat atunci bijuterii în valoare de 1,5 milioane de dolari şi câteva grame de cocaină. Paris şi-a dat seama că a fost jefuită după 2 luni, când presa a vuit că Orlando Bloom, Audrina Partridge, Rachel Bilson şi Lindsay Lohan au fost jefuiţi.

h102-n-9-1col.jpg

Mai mulată de atât nu se poate

Miercuri noapte, diva a mai purtat un ceas Paris Hilton Silver, de numai 100 de dolari, şi o rochie transparentă cu paiete cusute manual tot din colecţia proprie „Boohoo X Paris Hilton”.

h112-n-10-2col.jpg

Fetele din imagine i-au bulversat pe tineri

Deşi era întuneric beznă, dijeiţa a purtat ochelari de soare marca Paris Hilton Collection, de 42 de dolari. Ea a plecat de la club la răsărit şi a ajuns la hotel în jurul orei 7.00, după ce şi-a refăcut machiajul special pentru paparazzi care ar fi putut s-o aştepte la ieşire.

h122-n-11-1col.jpg

Dantelă sau voal, transparent să fie!

Pentru aproape patru ore de distracţie, diva care are o avere de 300 de milioane de dolari, ar fi primit aproximativ 100.000 de dolari, exact cât încasează pentru un spectacol în clubul Amnesia din Ibiza, Spania.

h132-n-12-1col.jpg

Dantelă sau voal, transparent să fie!

Fascinată de viaţa de noapte a românilor, Hilton s-a hotărât să revină în august la clubul Nuba Summer, din Mamaia, pentru a mixa din nou. Ea a părăsit România, ieri, după-amiază, tot de pe aeroportul Otopeni.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1