Pamela Anderson s-a împăcat cu fotbalistul mai mic cu 19 ani care cerut-o de nevastă! Ce spune despre sexul cu el

pamela-anderson-adil-rami.jpg

Pamela Anderson s-a împăcat cu iubitul tinerel
Foto: Getty

Pamela Anderson a găsit din nou dragostea, la 52 de ani! Celebrul model Playboy încă face ravagii printre tinerei, și, chiar dacă vârsta sa a schimbat de mai multe ori prefixurile de-a lungul timpului, Pamela încă reușește să se mențină la statutul de sex symbol de odinioară. Iubitul tinerel a cerut-o chiar și de nevastă, însă dacă va merge sau nu din nou în fața altarului rămâne de văzut. Iată cine i-a furat inima Pamelei!

Pamela Anderson a găsit din nou dragostea, la 52 de ani! Celebrul model Playboy încă face ravagii printre tinerei, și, chiar dacă vârsta sa a schimbat de mai multe ori prefixurile de-a lungul timpului, Pamela încă reușește să se mențină la statutul de sex symbol de odinioară.

Și nu doar vedeta este îndrăgostită, ci și partenerul ei, un fotbalist cu 19 ani mai tânăr, care se pare că își dorește să-și petreacă întreaga viață alături de cea care i-a furat inima, având în vedere că a și cerut-o de soție pe aceasta. Iată povestea lor de dragoste!

Pamela Anderson se iubește cu fotbalistul Adil Rami

Deși în prezent presa internațională a anunțat că cei doi sunt din nou împreună, Pamela Anderson și Adil Rami, un jucător de fotbal pentru naționala Franței în vârstă de 33 de ani, au avut și probleme în dragoste. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, chiar dacă anul trecut Rami a cerut-o de soție pe blondă. Au stat șase luni separați, însă nu au mai putut aștepta!

adil-rami-iubit-pamela.jpg

Adil Rami, iubitul Pamelei Anderson
Foto: Getty

Acum, Pamela Anderson este din nou îndrăgostită de iubitul tinerel și, mai mult decât atât oferă și detalii picante din viața lor amoroasă. Are 52 de ani, dar vârsta nu a împiedicat-o niciodată pe Pamela să aibă iubiți mult mai tineri. Se pare că exact asta ar fi și ceea ce caută vedeta, având în vedere că activitatea din dormitor ar fi un motiv pentru care aceasta se tot reîntoarce la Adil. Compatibilitatea sexuală dintre ei este atât de bună încât se pare că cei doi apelează și la mici trucuri care să le condimenteze relația.

pamela-anderson1.jpg

Pamela Anderson are o siluetă de invidiat la 52 de ani
Foto: Getty

Pamela Anderson, detalii picante din dormitor

„Este minunat. Nu-i place să vorbesc despre el, dar nu mă pot abţine. Trebuie să fii curajos pentru a te bucura de astfel de lucruri. Chestia cu costumaţiile a apărut de când sunt cu iubitul meu”, a dezvăluit starleta, completând că-i place să joace în intimitate rolul de servitoare sexy.

Totuși, tabloidele speculează că despărțirile dintre ei ar fi avut loc din cauza faptului că Adil își tot dorește să o ducă pe Pamela la altar, iar blona este cam reticentă în această privință. O altă problemă în cuplu pentru cei doi ar fi stilul extrem de petrecăreț al fotbalistului, care nu i se mai potrivește Pamelei, care a împlinit o vârstă.

Rami și Pamela Anderson au început relația în 2017, însă aceasta a fost presărată cu multe neînțelegeri și separari. Fotbalistul a mai fost căsătorit cu Sidonie Biémont, alături de care are doi băieței gemeni, Zayn și Madi. Starul Playboy a fost căsătorită cu toboșarul Tommy Lee din 1995 până în 1998 și are alături de acesta tot doi băieți, unul de 21 de ani, Dylan și Brandon, în vârstă de 22 de ani. Pamela a mai bifat câteva mariaje de atunci, însă toate s-au terminat cu divorț.

 

 

 

 

Loading...

Citește și