Pamela Anderson, aşa cum chiar nu ai văzut-o niciodată! Cum a apărut blondina la Paris

hepta_3275616.jpg

pamela anderson sexy 50 ani
Pamela Anderson a pozat provocator şi la 50 de ani
foto: Hepta

Blonda fatală sau bomba sexy a anilor ’90 a încins imaginaţia a milioane de bărbaţi din lumea întreagă. Ne-o amintim pe Pamela Anderson în costumul de baie roşu şi minuscul din seria „Baywatch”, dar şi-n costumul Evei din pictorialele Playboy. Toată lumea a văzut-o dezbrăcată, dar cum arată actriţa îmbrăcată?

Ajunsă la 50 de ani, blondina a început să se acopere tot mai mult. La ultimul eveniment la care a participat, Pamela n-a lăsat centimentru de piele la vedere. Până şi picioarele şi le-a acoperit cu nişte cizme extrem de lungi.

pamela-anderson.jpg

Foto
Pamela a pozat anul trecut pentru revista Playboy
Foto: Arhivă personală

hepta_3377033.jpg

pamela anderson sexy 50 ani
Pamela a purtat un pulover pe gât
foto: Hepta
 

Sunt rare momentele când actriţa îşi ascunde sânii imenşi, aşa că nu-i de mirare că toată lumea şi-a dat coate atunci când Pamela a apărut cu un pulover pe gât. Mulţi nici nu s-ar fi gândit că are aşa ceva în garderobă.

hepta_3377029.jpg

pamela anderson sexy 50 ani
Rolul din Baywatch i-a adus celebritatea
foto: Hepta

 

Pamela s-a mutat în Franţa

Actriţa a participat la show de modă care a avut loc în Paris. Blonda a lăsat Statele Unite ale Americii pentru Franţa, după ce s-a îndrăgostit de unul dintre fundaşii formaţiei Olympique Marseille. Pamela se iubeşte cu  francezul de origine marocană Adil Rami (32 de ani). Blonda şi-a vândut casa din Malibu şi s-a mutat la Marseille.

hepta_3377034.jpg

pamela anderson sexy 50 ani
Pamela s-a acoperit din cap până-n picioare
foto: Hepta

 

Loading...

Citește și

  • Pamela Anderson a promis acum cinci ani că va poza sexy şi la vârsta de 50 de ani. La 1 iulie a schimbat prefixul şi zilele trecute poza în St. Tropez, la bordul unui iaht. Bomba sexy care a pozat de nu mai puţin de 13 ori în „Playboy” nu a ezitat să-şi dezgolească sânii obraznici în faţa aparatului de fotografiat.

  • Vedeta este chemată în instanţă pentru a plăti daune unei firme de construcţii, scrie Radar Online.

  • Ce s-a ales de frumoasele sexy din “Baywatch”, cel mai urmărit serial din lume cu peste un miliard de telespectatori pe săptămână? Cea mai cunoscută dintre ele, Pamela Anderson, blonda care făcea furori cu trupul său apetisant în costum de baie, a ajuns o ruină din cauza beţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1