P. Diddy, alături de o bombă sexy la plajă în Miami. Cum au fost surprinși cei doi

profimedia-0525223495.jpg

P.Diddy, la plajă cu o bombă sexy
Foto Profimedia
Citeste tot despre: 

P.Diddy a lăsat deoparte orice inhibiție și s-a bucurat de soare, dar și de compania unei femei misterioase, o bombă sexy care a întors toate privirile. Rapperul a fost fotografiat de paparazzi fără prea multe haine, la fel ca și posibila sa iubită, iar imaginile vorbesc de la sine.

Diddy este cunoscut pentru escapadele excentrice, petrecerile la care participă cele mai în vogă vedete, dar și pentru faptul că apare foarte des alături de femei din ce în ce mai tinere și mai focoase. 

profimedia-0525223478.jpg

Foto Profimedia

P.Diddy și misterioasa femeie au petrect o zi împreună, timp în care au socialziat și au părut foarte apropiați. 

Fosta iubită a lui P. Diddy a fost găsită moartă. Kim Porter era mama a trei dintre copiii rapperului

Actriţa şi modelul Kim Porter, mama a trei dintre copiii rapperului P. Diddy, a fost găsită moartă în locuinţa sa. Potrivit apropiaţilor, artistul este devastat de pierderea fostei sale iubite, care avea 47 de ani, întrucât cei doi erau foarte apropiaţi.

Kim Porter a fost găsită fără suflare în casa sa din cartierul Toluca Lake din Los Angeles. Potrivit TMZ, actriţa se lupta de câteva săptămâni cu o gripă care i-ar fi cauzat o pneumonie. Oficial, cauza morţii rămâne necunoscută deocamdată.    

profimedia-0525223539.jpg

Foto Profimedia

Reprezentantul lui P. Diddy a confirmat decesul şi a rugat presa şi fanii să fie înţelegători în aceste clipe dificile. „Diddy este devastat şi şocat, erau prieteni foarte apropiaţi, deşi relaţia lor se terminase, formau în continuare o familie“, a declarat un apropiat al cântăreţului pentru revista People.   Kim Porter şi P. Diddy (49 de ani), pe numele real Sean Combs, au avut o relaţie tumultoasă timp de 13 ani (1994-2007) şi au împreună trei copii – gemenele Jessie James şi D’Lila, în vârstă de 11 ani, şi Christian, în vârstă de 20 de ani. Actriţa mai avea un fiu, Quincy (27 de ani), dintr-o altă relaţie cu producătorul Al B. Sure. 

 

Loading...

Citește și

  • Petrecere fastuoasă în industria muzicii internaţionale! Peste 500 de muzicieni, artişti din diferite domenii, prieteni ai rapper-ului P. Diddy au fost invitaţi într-un local exclusivist pentru a sărbători ziua de naştere a celebrului artist de origine americană. Kim Kardashian, Kayne West, Jay-Z şi Beyzonce sunt doar câteva dintre numele mari care au acceptat invitaţia lui Diddy. Cunoscut ca având o personalitate extravagantă, dornică să epateze ori de câte ori are ocazia, Diddy nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi impresiona invitaţii, iar banii au fost ultima sa grijă. Iată cum s-au distrat unii dintre cei mai apreciaţi artişti la mega petrecerea lui Diddy.

  • tupac shakur diddy

    Poliția din Los Angeles (LAPD) a rezolvat misterul morții rapperilor Christopher „Biggie Smalls” Wallace și Tupac Shakur, potrivit unui documentar în care apare fostul detectiv Greg Kading, care a lucrat în cazul ambelor crime.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1