Oscar 2020. Cadouri de 225.000 de dolari pentru nominalizați. Haine, cosmetice și o super croazieră

cadouri-oscar.jpg

cadouri pentru nominalizatii de la oscar
Așa a arătat ”punga” cu cadourile pentru nominalizați la Premiile Oscar 2007
foto: Getty Images

De parcă simpla nominalizare la premiile Oscar n-ar fi fost de ajuns, actorii și actrițele care vor păși pe covorul roșu în această noapte vor primi cadouri în valoare de nu mai puțin de 225.000 de dolari, una dintre cele mai valoroase ”atenții” oferite până acum de compania de marketing Distinctive Assets.

Haine din colecții de lux, o vacanță exclusivistă la bordul iahtului Scenic Eclipse, tratamente de cinci stele, totul pentru a le mulțumi actorilor, regizorilor sau scenariștilor pentru munca lor, indiferent dacă aceștia vor pleca sau nu cu mult râvnita stauetă la sfârșitul ceremoniei. Numele acestei inițiative este sugestiv în acest sens: ”Toată lumea câștigă”.

E drept că, de multe ori, nominalizații preferă să doneze o parte sau chiar tot premiul în scopuri caritabile. Așa s-a întâmplat anul trecut, când Glenn Close, nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriță în rol principal” pentru drama ”The Wife”, a cerut ca darul ei să fie donat unei organizații care sprijină femeile. Până acum, nu sunt informații că vreunul dintre nominalizații de anul acesta ar fi cerut acest lucru.

Compania de marketing Distinctive Assets oferă cadouri nominalizaților la premiile Oscar de 18 ani, iar în 2020, valoarea unui singur cadou se ridică la 225.000 de dolari. În total, vor fi oferite cadouri în valoare de 5,4 milioane de dolari, conform Forbes.

Croaziera de 12 zile cu iahtul Scenic Eclipse, cel mai valoros cadou de la Oscar 2020

Cel mai valoros cadou din ”punga” de anul acesta este, cu siguranță, voucherul pentru o croazieră de 12 zile pe iahtul de lux Scenic Eclipse. Cei 220 de pasageri de pe iaht vor ajunge în Antarctica și în Marea Mediterană. Iahtul, botezat de actrița britanică Helen Mirren, dispune de opt restaurante, două elicoptere, un centru de spa, iar călătorii mai curajoși vor putea face o excursie cu un submarin care coboară la peste 300 de metri adâncime. În valoare de 78.190 de dolari, această croazieră este cel mai scump cadou oferit vreodată în istoria Oscarurilor.

Citește și:

Premiile Oscar 2020. Iată ce mănâncă vedetele în seara cea mare

Oscar 2020. Lista nominalizărilor. «Joker» şi «Parasite» au scris istorie

Nominalizații vor mai primi o invitație pentru o cină romantică în doi la Flora’s Field Kitchen, un restaurant celebru din Cabo, Mexic, care folosește produse proaspete, cultivate în ferma din apropiere.

Pe lista de cadouri se mai află un colier din colecția TAPS for Hope, realizat din lapis lazuli, o piatră apreciată încă din antichitate pentru nuanțele foarte intense de albastru închis.

De asemenea, nominalizații la premiile Oscar 2020 vor putea accesa tratamente consmetice și proceduri de rejuvenare în valoare de 25.000 de dolari, oferite de dr. Konstantin Vasyukevich. Cel mai ieftin produs din punga cu cadouri este ciocolata neagră Milanos, în valoare de 4,89 de dolari. ”Uneori, oamenii apreciază cel mai mult lucrurile mici, nu pe cele mai scumpe”, a declarat Lash Fary, fondatorul Distinctive Assets.

Loading...

Citește și

  • predictii oscar 2020

    Predicţii Oscar 2020. Mai sunt doar câteva zile până la cea mai aşteptată seară a cinematografiei americane: decenrnarea premiilor Academiei de Film. Pe 9 februarie, la Teatrul Dolby, din Los Angeles, cele mai mari nume de la Hollywood şi nu numai se vor strânge pentru a afla cineva va pleca acasă cu una dintre faimoasele statuete. Conform specialiştilor, marea bătălie se dă între filmele "1917" şi "Parasite", iar lucrurile stau foarte clar la categoriile care premiază actorii.

  • printul william si kate middleton razand

    Brad Pitt a reușit să cucerească audiența de la Premiile BAFTA 2020 chiar dacă nu a fost prezent pe scenă, să-și ridice distincția pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar”. Pitt a rugat-o pe colega lui de distribuție, Margot Robbie, să-i citească discursul – plin de referințe la Brexit și Megxit – în fața prințului William și lui Kate Middleton.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1