Orlando Bloom și-a găsit cel mai pufos și scumpic “antrenor de fitness” din lume

orlando_bloom_trage_de_fiare.jpg

Orlando Bloom, 44 de ani, se antrenează intens la sala de fitness
Orlando Bloom, 44 de ani, se antrenează intens la sala de fitness
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Orlando Bloom, 44 de ani, a început iar să tragă de fiare. Cu cine a fost recent la sala de forță actorul din ”Pirații din Caraibe”, însă, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Orlando Bloom vrea să ajungă iar la forma fizică de altă dată și și-a început antrenamentele la o sală de forță de fițe din Los Angeles. Toată lumea a rămas cu gura căscată când a descoperit cu cine se antrenează actorul

Orlando Bloom, 44 de ani, a început iar să tragă de fiare. Bloom vrea să facă iar pătrățele pentru un nou film, așa că s-a apucat să tragă din greu de aparatele din sala de fitness. El a fost urmărit îndeaproape dintr-un rucsac prins de unul dintre aparatele de fitness de micuțul Buddy, în vârstă de un an, un cățeluș dintr-o rasă incertă pe care logodnica lui Katy Perry i l-a dăruit în noiembrie anul trecut după ce a murit Mighty, cățelul care a fost alături de Bloom mai bine de o decadă. Deși Katy Perry, de 36 de ani, îl mai însoțește pe Orlando în cursele de ciclism, de data aceasta actorul a trebuit să se antreneze singur. Și pentru că nu se poate despărți de Buddy, în timp ce Katy era acasă cu fetița lor Daisy Dove, Bloom l-a luat cu el la sală.

orlando_bloom_catelus.jpg

Buddy nu l-a scăpat din ochi pe actor și lătra pițigăiat când simțea că gâfâie prea tare
Buddy nu l-a scăpat din ochi pe actor și lătra pițigăiat când simțea că gâfâie prea tare
foto: Instagram

Citește și:

Katy Perry şi Orlando Bloom, în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Când îşi vor uni destinele

Orlando Bloom renunțase la sex înainte să o cunoască pe Katy Perry: "Eram un nefericit"

Orlando Bloom și Katy Perry cuplați din 2016

Katy şi Orlando au devenit iubiţi în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, însă s-au despărţit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are şi un băieţel de 10 ani. Orlando Bloom are o avere de 40 de milioane de dolari, iar Katy Perry are în conturi 330 de milioane de dolari.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul