O recunoști? Cât de frumoasă s-a făcut fetița din videoclipurile Siei

646x404.jpg

sia maddie cantareata dansatoare instagram
Maddie a apărut în patru videoclipuri ale cântăreţei Sia
foto: Instagram

O cheamă Madison Ziegler şi o ştim cu toţii din videoclipurile Siei. E fetiţa cu perucă şi zâmbet ştrengăresc, care dansează dumnezeieşte. Maddie însă nu e mai e o fetiţă, ci s-a transformat într-o domnişoară superbă şi are peste 11 milioane de fani pe Instagram.

Maddie are 15 ani şi s-a născut în Pennsylvania. Talentul ei a fost remarcat de celebra Sia în emisiunea “Dance Moms”. În 2011, mama dansatoarei a semnat un contract pentru a apărea împreuna cu cele două fiice ale ei, Maddie şi Mackenzie, în reality show-ul „Dance Moms“ de pe postul Lifetime.

gettyimages-522084446.jpg

sia cantareata aeroport
Look-ul care a consacrat-o pe Sia
foto: Guliver/Getty Images
 

Emisiunea se concentra pe începutul carierelor unor copii înscrişi la şcoala de dans “Abby Lee Dance Company” din Pittsburgh, Pennsylvania.

sia maddie cantareata dansatoare instagramZoom
Colaborarea cu Sia i-a schimbat radical viaţa şi a făcut-o faimoasă în toată lumea
foto: Hepta

 

Renumita cântăreaţă australiană a remarcat-o pe Maddie în cadrul acestui reality-show şi-n 2012 a contactat-o pe Twitter întrebând-o dacă vrea să apară în unul dintre videoclipurile ei.

Colaborarea cu Sia i-a schimbat radical viaţa şi a făcut-o faimoasă în toată lumea. Până în prezent, Maddie a apărut în patru videoclipuri ale cântăreţei: „Chandelier“, „Elastic Heart“, „Big Girls Cry“ şi „Cheap Thrills“, devenind imaginea artistei „fără chip“.

sia maddie cantareata dansatoare instagramZoom
Maddie a devenit imaginea artistei „fără chip“
foto: Instagram

 

„Nu mă mai simt o persoană normală pentru că sunt recunoscută, chiar şi când încerc doar să mă distrez sau merg să-mi cumpăr îngheţată cu prietenii mei. Oamenii parcă o iau razna şi este copleşitor“, declara dansatoarea pentru revista The Telegraph, în urmă cu câţiva ani.

sia maddie cantareata dansatoare instagramZoom
Maddie are acum 15 ani şi este nelipsită de la evenimente
foto: Hepta

 

Pe lângă marea ei iubire - dansul, Maddie cochetează şi cu modellingul şi este pasionată de actorie. Este extrem de populară pe site-urile de socializare. Tânăra are peste 11 de milioane de fani pe Instagram, care îi urmăresc orice mişcare.

sia maddie cantareata dansatoare instagramZoom
Tânără are peste 11 milioane de fani pe Instagram
foto: Instagram

 

Frumuşica cu ochi albaştri trăieşte şi fiorii primei iubiri, lucru pe care l-a împărtăşit cu prietenii ei virtuali. Atunci când nu are show-uri şi nu merge la evenimente, Maddie îşi petrece timpul cu prietenii, dar şi cu iubitul ei.

loading...
Loading...

Citește și

  • sia

    Sia a concertat miercuri seară, 17 august, în Piața Constituției din București, în ceea ce a fost ultima seară a Festivalului ZUtopia. După ce în serile precedente, scena a fost acaparată de excentricitatea Rihannei și de energia DJ-ului Steve Aoki, Sia a fost cea care a mizat pe voce și pe spectacolul cu factor diferit.

  • Şi-a bătut joc de paparazzi care voiau să o şantajeze. Cântăreaţa australiană Sia Furler, de 41 de ani şi-a şocat fanii după ce a postat pe Instagram şi Twitter o poză cu ea în fundul gol, la plajă. Ea a adăugat un mesaj prin care anunţa că imaginea era obiectul unui şantaj.