O fostă iubită de-a Prințului Harry s-a sinucis! Cine era Caroline Flack

gettyimages-538690010-594x594.jpg

Caroline Flack a fost găsită decedată în apartamentul său
Foto: Getty

Caroline Flack, fostă actriță și prezentatoare a emisiunii „Love Island (Insula Iubirii)” a fost găsită decedată în apartamentul său. Din primele investigații, cercetătorii au stabilit că aceasta s-a sinucis. Caroline a format în trecut un cuplu și cu Prințul Harry al Marii Britanii, însă în prezent era într-o altă relație.

Fosta gazdă a emisiunii „Insula Iubirii” din Marea Britanie, Caroline Flack, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită sâmbătă, 15 februarie, decedată în apartamentul personal din estul Londrei. Familia și apropiații prezentatoarei a fost devastați de tragica veste, confirmând decesul. „Într-adevăr, Caroline a murit în data de 15 februarie. Am avea marea rugăminte ca presa să respecte intimitatea familiei în aceste momente dificile”, se arată într-un comunicat. 

Caroline Flack s-a sinucis 

Se pare că vedeta trecea printr-o perioadă extrem de delicată a vieții sale, după ce a fost chemată în instanță pentru atacarea partenerului său, Lewis Burton, model de meserie. Deși i-a fost interzis să se mai apropie de acesta, cei doi se văzuseră în urmă cu doar câteva zile înainte ca aceasta să își ia viața. Lewis, în vârstă de 27 de ani, a fost de partea iubitei sale și nu a acceptat ordinul judecătoresc, iar Flack a negat că l-ar fi lovit în vreun fel, deși fusese arestată în acest sens și eliberată ulterior pe cauțiune.

 

gettyimages-1195574595-594x594.jpg

Caroline a fost acuzată că și-a agresat fizic iubitul
Foto: Getty

Acum, apropiații lui Caroline sunt furioși că forțele de ordine nu au renunțat la urmărirea în instanță a acesteia, deși iubitul ei le-a spus că nu își dorește acest lucru. De asemenea, aceștia spun că i-au anunțat pe oamenii legii că vedeta era „vulnerabilă” în această perioadă, gândindu-se că acesta ar putea fi unul dintre motivele sinuciderii, potrivit The Sun

Caroline Flack ținuse mult la emisiunea TV pe care o prezenta, despre care declarase că a fost lumea ei timp de cinci ani și o considera cel mai bun show televizat. Vedeta a prezentat la ITV serialul „Insula iubirii” încă de la prima difuzare, în 2015, până în decembrie anul trecut, când a fost pusă sub acuzare pentru agresiune.

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, deși nu au sărbătorit împreună, Lewis a publicat o imagine cu ei doi și i-a declarat iubirea lui Caroline. Doar o zi mai târziu însă, trupul ei neînsuflețit a fost găsit în apartamentul personal. 

caroline-flack-lewis.jpg

Imaginea publicată de iubitul lui Caroline, Lewis, înainte cu o zi ca aceasta să se sinucidă
Foto: Arhivă personală

Cine este Caroline Flack și care a fost relația ei cu Prințul Harry

Caroline și-a început inițial cariera ca actriță, însă ulterior s-a „aventurat” în mai multe proiecte de televiziune, printre care și un concurs în stilul emisiunii „Dansez pentru tine”, unde primea mereu calificative pozitive și a și câștigat un sezon. Aceasta a fost forțată să renunțe la rolul de prezentatoare a emisiunii „Insula Iubirii” după ce a fost acuzată că și-a atacat partenerul.

Vedeta a mai prezentat emisiuni precum „Gladiatorii”, în 2008, dar și echivalentul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Caroline Flack era coprezentatoare și la „X Factor”.

De asemenea, Caroline este cunoscută și pentru relația sa din trecut cu Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta povestea însă că „amorul” dintre ei nu a durat mai mult de câteva întâlniri, din cauza faptului că făceau parte din lumi diferite. „Odată ce s-a aflat de noi, eu nu mai eram Caroline Flack, eram un fel de inferioara lui Harry, care îl trăgea în jos”, spunea aceasta. 

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1