O cunoscută vedetă Disney a murit la doar 20 de ani! De ce afecțiune suferea Cameron Boyce

gettyimages-1145051751-594x594.jpg

Cameron Boyce a murit în somn, la doar 20 de ani
Foto Getty Images

Actorul american Cameron Boyce, star al producțiilor marca Disney Channel „Jessie” și „Descendants”, a murit la vârsta de 20 de ani, în somn, duminică, 7 iulie, potrivit presei internaționale.

Doliu la Hollywood! Tânărul actor Cameron Boyce, în vârstă de doar 20 de ani, cunoscut în special pentru rolul său din serialul pentru copii „Jessie”, produs de Disney Channel, a murit în somn duminică, 7 iulie. Starul Disney, care a mai jucat și în producții precum „Descendants” sau „Grown Ups”, a fost găsit mort de către familie, care a confirmat decesul. 

gettyimages-1145159529-594x594_1.jpg

Vestea i-a întristat și șocat pe fanii actorului
Foto Getty Images

Cameron Boyce a murit la doar 20 de ani, în somn

„Cu inimă grea anunțăm că în această dimineață l-am pierdut pe Cameron. A murit în somn, în urma unei crize declanșată de o afecțiune medicală pentru care se afla sub tratament”, a anunțat un purtător de cuvânt al familiei acestuia. 

Vestea morții sale a stârnit o undă de șoc la Hollywood și printre fanii și colegii actorului, cărora încă nu le vină sa creadă că tragica veste este adevărată. Tânărul actor era considerat „o stea în ascensiune”, fiind extrem de carismatic și popular printre tinerii din lumea mondenă. 

gettyimages-1145051159-594x594.jpg

Cameron era o fire veselă și un actor talentat
Foto Getty Images

Celebru încă de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups” (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel „Jessie”(2011 - 2015), care i-a adus notorietatea. A devenit cunoscut și cu rolul din „Descendants”, serial care prezintă aventurile descendenților personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producției, în care apare și Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august. Potrivit unor surse neoficiale, se vehiculează că Boyce a murit în urma unui atac de epilepsie, boală de care se trata de ceva vreme. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1