O cântăreață a pățit rușinea! I s-au văzut părțile intime când cineva i-a călcat pe rochie

halsey.jpg

halsey
Cântăreața Halsey a pățit cel mai rușinos accident vestimentar
Foto: Guliver Splash News

O cântăreață americancă a fost pe cale să rămână complet dezbrăcată după ce un bărbat a călcat din greșeală pe trena rochiei sale. Un moment scurt, dar cât se poate de revelator, în care le-a arătat celor prezenți la eveniment mai mult decât ar fi trebuit.

Cântăreața Halsey (23 de ani), pe numele său adevărat, Ashley Nicolette Frangipane, a purtat o ținută foarte sexy, o rochie despicată foarte mult, până deasupra coapsei stângi și, în combinație cu o lenjerie intimă minusculă, nu este greu de imaginat ce priveliște au oferit părțile ei intime atunci când un bărbat din spatele ei a călcat pe trena ei.

halseyZoom
Halsey a pățit rușinea atunci când un bărbat a călcat din greșeală pe rochia ei
Foto: Guliver Splash News

The Sun precizează că bărbatul nu a intenționat să facă asta, fiind atent la persoanele din jur deoarece abia ajunsese la eveniment. Halsey nu s-a panicat însă, chiar dacă și-a dat seama că s-a văzut tot pe sub rochie. Și-a păstrat calmul și a continuat să-și croiască drum printre blițuri și invitați.

halseyZoom
Rochia sexy, în combinație cu lenjeria intimă minusculă au oferit o priveliște foarte "picantă"
Foto: Guliver Splash News

Când ai o asemenea ținută provocatoare, te poți aștepta la orice accident vestimentar de acest fel, spre bucuria paparazzilor și a tabloidelor.

loading...
Loading...

Citește și