Nu se potoleşte! Uite cum arată Mickey Rourke după ultima operaţie estetică

Citeste tot despre: 

Are 65 de ani şi nu mai seamănă deloc cu frumuşelul rebel din anii ’90. Mickey Rourke a ajuns iar la bisturiu după ce „i se urâţise rău de tot nasul”. Fostul campion de box dintre anii 1991 şi 1994 a devenit dependent de chirurgia plastică din cauza loviturilor care i-au zdrobit faţa.

„Sunt din nou frumuşel!”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram după ce a postat o poză cu doctorul Karan Dhir, cel mai mare specialist în reconstrucţii de nasuri din Beverly Hills. Operaţia a avut loc în acest weekend şi rezultatele au fost incredibile la scurt timp după îndepărtarea bandajelor. În loc de nasul borcănat şi fără personalitate pe care îl avea în urmă cu doar câteva luni, Roucke s-a trezit cu o frumuseţe de piramidă în mijlocul feţei. Doctorul Dhir a explicat că nou nas este mult mai „bine armonizat cu structura feţei şi este mai aproape de varianta naturală, iniţială”.

rourke_1.jpg

mickey rourke operatie plastica
Actorul de 65 de ani îşi prezintă nasul recent model de doctorul Dhir, maestrul nasurilor din Beverly Hills

Profesorul care este asistent universitar la Universitatea din California e explicat că pacientul a venit la el în ultimul hal. În urmă cu aproape trei ani, la 62 de ani Rourke a declarat că şi-a făcut zeci de intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare (n.r. pe lângă rinoplastie, a apelat la lifting facial, implant de păr, remodelarea pomeţilor, buzelor şi bărbiei şi nenumărate injecţii cu botox şi acid hialuronic).

„Nu ştiu nici măcar ce zi e şi dacă s-a terminat operaţia. Mi-am ruipt nasul de  două ori şi am făcut cinci operaţii la nas şi una la pomeţi. A fost nevoie să îmi fie prelevat cartilaj din ureche şi pus la nas pentru că piramida nu se cicatriza cum trebuie”, a declarat Rourke. „Chipul meu a avut mult de suferit din cauza boxului. A fost nevoie de multă puncă să mi se monteze iar faţa la loc”, a mai declarat el pentru Daily Mail. Mickey Rourke nu a recunoscut niciodată că ajunsese dependent de operaţii estetice, în ciuda faptului că Sylvester Stallone îl tachinează de mai bine de cinci ani cu replici de genul „băiatul frumuşel se face din ce în ce mai frumuşel cu fiecare injecţie”... Cei doi sunt buni prieteni şi lucrează împreună la un nou proiect din seria „Eroi de Sacrificiu”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1