Noi vești despre starea de sănătate a lui Mick Jagger, după ce a fost operat la inimă

mick-jagger.jpg

Mick Jagger
Mick Jagger a fost operat la inimă în urmă cu o săptămână
Foto: Getty

Solistul de la The Rolling Stones a fost operat recent la inimă. Mick Jaggger (75 de ani) și-a amânat toate concertele, pentru a fi sigur că se recupereasă complet.

Artistul și-a dorit să-și asigure fanii îngrijorați pentru el că esste bine. Mick Jagger a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine după o plimbare în parc, semn că starea lui de sănătate este mult mai bună. 

Mick Jagger a fost supus unei intervenţii minim invazive la inimă pentru înlocuirea unei valve, într-un spital din New York (S.U.A). Trupa Rolling Stones a reprogramat turneul din America de Nord, din cauza problemelor de sănătate ale solistului.

mick-jagger-2.jpg

Mick Jagger în parc
Mick Jagger pare că se recuperează foarte bine după operația la inimă
Foto: Instagram

 

The Rolling Stones și-a anulat toate concertele

Cel care a anunţat că turneul va fi amânat a fost chiar artistul Mick Jagger care, în ciuda vârstei înaintate, nu şi-a pierdut vitalitatea şi pofta de viaţă, având aceeaşi nebunie şi energie care l-a consacrat în urmă cu decenii în urmă. ”Îmi pare rău că vă dezamăgesc aşa. Sunt devastat că trebuie să amân turul, dar voi munci foarte tare să revin pe scenă cât de repede pot. Îmi cer mii de scuze tuturor”, a scris Jagger pe pagina perspnală de Twitter. 

 

Loading...

Citește și

  • mick jagger

    Mick Jagger (75 de ani) a fost supus unei intervenţii minim invazive la inimă pentru înlocuirea unei valve, într-un spital din New York (S.U.A). Trupa Rolling Stones a reprogramat turneul din America de Nord, din cauza problemelor de sănptate ale solistului.

  • mick jagger

    Solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, va fi supus unei operaţii de înlocuire a unei valve aortice săptămâna care va urma. El a fost nevoit să amâne un turneu care ar fi trebuit să aibă loc în Statele Unite ale Americii din cauza stării precare de sănătate, iar vizita medicală i-a confirmat cele mai mari temeri: Intrevenţia medicală este inevitabilă.