Nicole Kidman chiar nu îmbătrâneşte

Nicole Kidman, tanara mereu, nicole kidman 50 de ani
de Arina Avram

A avut o aniversare modestă! Nicole Kidman şi-a serbat marți, 20 iunie, împlinirea a jumătate de veac de existenţă. Diva a reuşit să rămână la fel de frumoasă, suplă şi fără riduri, în ciuda trecerii timpului.

Nicole Kidman a împlinit 50 de ani. La aniversare, actriţa i-a avut lângă ea pe soţul său, Keith Urban (49 de ani), cele două fiice ale lor, Sunday (8 ani) şi Faith (6 ani), şi sora ei, împreună cu cei 6 copii ai săi.

 

Nu a lipsit tortul ei preferat cu nucă de cocos. “Nu am nevoie de mare lucru pentru ziua mea. Cel mai frumos cadou este pentru mine familia”, a spus diva, care chiar nu îmbătrâneşte.

 

Diva nu a apelat la operaţii estetice, deşi a încercat să cocheteze cu injecţiile cu botox. A renunţat repede la acestea şi pare că a găsit secretul tinereţii. Diva acordă mare importanţă hranei pentru ca să nu facă riduri şi să nu i se şifoneze pielea. Mănâncă doar produse ecologice, multe frunze verzi şi peşte. Evită alimentele grase.

 

Mănâncă doar porţii mici de mai multe ori pe zi. Părul i-a rămas mereu frumos şi voluminos fiindcă îl spală cu suc de merişoare şi îl clăteşte cu şampanie. Pentru a nu se îngrăşa, înoată zilnic timp de 30 de minute şi face sărituri în apă. Nicole şi-a început cariera la începutul anilor 1980. În 1989, în timp ce turna filmul “Zilele tunetului”, l-a cunoscut pe Tom Cruise care i-a devenit soţ în 1990. Au divorţat în 2001 după ce au adoptat doi copii, Isabelle (24 de ani) şi Connor (22 de ani).

 

Loading...

Citește și

 • Antipatii pe platoul de filmare! Nicole Kidman n-o suportă pe Amber Heard!

  Deși toate vedetele de la Hollywood declară public că n-au nimic de împărțit una cu cealaltă, iată că adevărul este altul atunci când se trag cortinele. Nicole Kidman, de exemplu, n-o suportă deloc pe colega ei de platou, actrița Amber Heard!

 • nicole

  Strălucirea cere sacrificii. Nicole Kidman, răvășitoare pe covorul roșu

  Nicole Kidman (49 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din întreaga lume. Aparițiile sale sunt mereu analizate în detaliu și rareori criticii de modă o prind pe picior greșit. La premierea noului ei film de la Cannes, Nicole a atras toate privirile cu rochia sa, rochia pentru care s-a depus extrem de multă muncă.

 • nicole

  Nicole Kidman, victima violenței domestice. ”A fost oribil!”

  Alexander Skarsgard (40 de ani) și Nicole Kidman (49 de ani) au filmat câteva scene pentru serialul în care acestia joacă ”Big Little Lies”, scene în care Nicole este victima violenței domestice. Celor doi le-a fost extrem de greu să intre în rolul personajelor, însă cel mai greu i-a fost lui Alexander, care a trebuit să devină o ”brută” și să lovească o femeie.

 • nicole kidman

  Nicole Kidman, scene de sex sălbatic și explicite într-un serial

  Nicole Kidman (49 de ani) este una dintre actrițele pe care timpul pare că nu le-a atins. La cei aproape 50 de ani ai săi, actrița radiază în continuare de senzualitate și stârnește dorințe.