Nicolas Cage a rămas fără craniul de dinozaur din living

15-vedexzcxzczxt-1_0.jpg

nicolas cage
Cage a cumpărat capul de dinozaur de la o galerie de artă
Foto Splashnews
Citeste tot despre: 

Şi cu banii pierduţi şi fără dinozaur! Aşa a rămas Nicolas Cage după ce s-a descoperit că a cumpărat un craniu de tarbozaur care fusese furat din Mongolia. Actorul a pierdut sute de mii de dolari.

Actorul Nicolas Cage (51 de ani), care în urmă cu 6 ani a pierdut două vile şi a fost la un pas de faliment, are din nou o pagubă mare.
El a trebuit să accepte recent să dea autorităţilor americane un craniu de dinozaur pe care l-a cumpărat cu 276.000 de dolari (circa 1,2 milioane de lei), ca să fie returnat Mongoliei, de unde a fost furat. Este vorba de un cap de tarbozaur, rudă a celebrului Tyrannosaurus Rex, un dinozaur despre care se spune că ar fi trăit în urmă cu 70 de milioane de ani. Cage îl cumpărase la licitaţie de la o galerie de artă din Beverly Hills în 2007. Ba mai mult, la acea vreme, starul s-a bucurat imens că a reuşit să i-l sufle colegului său, Leonardo DiCaprio, care a oferit mai puţini bani.
Între timp, s-a aflat că artefactul provenea de la paleontologul Eric Prokopi, condamnat în iunie 2014 la 3 luni de puşcărie pentru trafic de oase de dinozaur provenite din Mongolia.
Anchetatorii au descoperit atunci că Nicolas Cage era în posesia unui craniu furat de Prokopi şi au decis confiscarea acestuia. Starul a primit ordin să îl predea autorităţilor, ca să nu fie acuzat de vreun delict. Va rămâne numai cu paguba! În prezent, actorul are o avere de 25 de milioane de dolari.

15-vediext-2.jpg

Celebrul actor a primit ordin să restituie Mongoliei scheletul furat, pe care el l-a cumpărat cu 276.000 $
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1