Nicolas Cage, premiat pentru întreaga carieră la TIFF: „O să pun trofeul pe noptiera de lângă pat!”

nicolas-cage-tiff.jpg

Nicolas Cage, la TIFF
Nicolas Cage a fost premiat la TIFF
Foto: tiff.ro

Nicolas Cage (55 de ani) a fost premiat pentru întreaga carieră, la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Regizorul Tudor Giurgiu a fost cel care i-a înmânat starului Trofeul Transilvania.

Președintele TIFF a reamintit publicului că Nicolas Cage are în palmares și un Premiu Oscar. Invitat special al TIFF, actorul a fost vizibil emoționat.

Câştigător al premiului Oscar pentru filmul Leaving Las Vegas. Cel despre care acelaşi The Guardian spunea: ''Dacă actorii ar fi cântece pop, probabil că Nicolas Cage ar fi Bohemian Rhapsody'' , a declarat Tudor Giurgiu, înainte de a-i înmâna Trofeul Transilvania lui Nicolas Cage.

„Când mă voi simți singur, mă voi gândi la prietenii mei din Transilvania”

Nicolas Cage le-a mulțumit organizatorilor pentru premiu și a mărturisit că îl va pune pe noptiera de lângă pat: „Vă mulţumesc foarte mult pentru Trofeul Transilvania! Îmi plac aceste două cuvinte. Permiteţi-mi să spun încă o dată. Sunteţi pregătiţi! Trofeul Transilvania! O să pun acest trofeu pe noptiera de lângă pat şi, când mă voi simţi singur la 3.00 dimineaţa, o să mă gândesc la prietenii mei de aici, din Transilvania, şi o să mă gândesc şi la creaturile nopţii, la lupi, la lilieci şi inima mea se va încălzi”.

Celebrul actor nu a vrut să stea la hotel, așa că a „bifat” mai multe obiective turistice. Nicolas Cage a vizitat salina de la Turda, dar și un conac secuiesc din zonă, potrivit observator.tv. Mai mult, în Clu, el a fost văzut într-o frizerie, dar și într-un restaurant unde a mâncat sarmale, ceafă de porc și gulaș. La hotelul de lux unde a fost cazat, Nicolas Cage s-a întâlnit cu criticul de film Irina Margareta Nistor. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1