Nici după 2 ani, Irina Shayk nu vorbeşte despre Bradley Cooper

profimedia-0437397090-1.jpg

Irina şi Bradley se mai întâlnesc pentru micuţa Lea
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

A făcut clarificări într-un nou interviu acordat revistei ”Elle”! Irina Shayk a dezvăluit recent de ce refuză să vorbească despre Bradley Cooper la un an după despărţire.

Manechinul rus Irina Shayk (35 de ani) a mărturisit cum se înţelege în prezent cu fostul său iubit, Bradley Cooper (46 de ani). Nu mai există nimic între ei, însă menţine legătura cu el pentru fiica lor, Lea, în vârstă de 3 ani. Irina a dezvăluit de ce nu vrea însă să vorbească despre Bradley, după ce s-au despărţit în iunie 2019. Separarea a avut loc după o relaţie de patru ani şi ea nu concepe să împărtăşească publicului nimic din viaţa sa privată.

Irina Shayk și Bradley Cooper, relație de patru ani

”Fosta mea relaţie îmi aparţine numai mie. E o bucată din mine. Nu vreau să o ofer. Când eu sunt cu fiica mea, sunt sută la sută mamă şi când el e cu ea, este sută la sută tată", a spus diva.
Totuşi, rusoaica spune că e mulţumită de cum se comportă Bradley Cooper ca părinte. El petrece mult timp cu Lea. Ţine mult să se asigure că fetiţa e crescută bine şi că este sănătoasă. Şi înainte de a se despărţi, Irina şi Bradley au ţinut mereu să nu se afle multe lucruri despre relaţia lor. O sursă apropiată spune că amândoi pun pe primul loc creşterea copilei. Gurile rele zic însă că starul, numit în 2011 cel mai sexy barbat din lume, nu iese din cuvântul mamei, Gloria Cooper, care este de origine italiană. Chiar dacă este unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood şi are o avere de 100 de milioane de dolari, Bradley se simte cel mai bine sub aripa femeii care i-a dat viaţă. Stă împreună cu mama în vila sa din Los Angeles, din 2011. Asta ar fi putut să contribuie la despărţirea de Irina Shayk.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1