Naya Rivera, actrița din serialul „Glee”, s-ar fi înecat într-un lac din California

naya-rivera-abc_news.jpg

Actrița Naya Rivera
Actrița Naya Rivera este foarte iubită în America
Sursa foto: ABC News
Citeste tot despre: 

Naya Rivera, actrița din serialul de comedie „Glee”, s-ar fi înecat într-un lac din California, anunță presa americană. Rivera a înotat împreună cu fiul ei, dar nu a mai ajuns înapoi la barcă. Cel puțin așa declară copilul care a fost găsit sigur, după trei ore.

Actriţa şi cântăreaţa Naya Rivera, cunoscută din serialul „Glee”, a fost dată dispărută după ce fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani a fost găsit singur într-o barcă pe lacul Piru din sudul Californiei. Autoritășile presupun că vedeta s-ar fi înecat, iar căutările se află în plină desfășurare, transmite presa americană.

Postul de televiziune local KNBC a anunțat că actrița, în vârstă de 33 de ani, a închiriat miercuri după-amiază o barcă pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles. Și-a luat și copilul cu ea, pe Josey, de numai patru ani, și au pornit împreună într-o expedieție pe lac. După trei ore de la plecarea lor de la docuri, o altă ambarcațiune avea să-l găsească pe copil singur, dormind în barca ce plutea în derivă. Mama lui lipsea. Ajuns la mal și chestionat de poliție, puștiul a spus că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a mai revenit la barcă. Copilul avea pe el o vestă de salvare, semn că înotase, totuși, în siguranță. Din păcate pe barcă a fost găsită o altă vestă, cea a mamei lui. Probabil că Naya Rivera a considerat că nu are nevoie de o astfel de protecție.

Operaţiunea de căutare este în desfăşurare. Sunt folosite elicoptere, drone şi o echipă de scafandri. Eric Buschow, șeful poliției locale din Ventura County a declarat într-o conferință de presă că autoritățile iau în considerare varianta cea mai subră și anume că s-ar putea să fie vorba despre un caz de înec.

Cine e Naya Rivera

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee”, de la televiziunea Fox, pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Este vorba despre o comedie muzicală de mare succes în America. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”.

Loading...