Natalie Portman, zeiţa de aur! Cum s-a îmbrăcat la festivalul de la Veneţia

natalie-portman-venetia-2018.jpg

natalie portman festival venetia covor rosu
Natalie Portman a participat la premiera filmului "Vox Lux", de la Festivalul de Film de la Veneţia
foto: Hepta

Pe Natalie Portman o remarci dintr-o mie de femei, într-o secundă. Miniona cu chip angelic şi trup firav este una dintre cele mai apreciate şi îndrăgite actriţe de la Hollywood. Ieri seară, toate privirile au fost aţintite spre Natalia, care a arătat ca o “zeiţă de aur” pe covorul roşu.

Actriţa a participat la premiera filmului “Vox Lux”, unde interpretează rolul unei vedete pop care a supravieţuit în copilărie unui atac armat la şcoala unde învăţa.

15_spl431433_030.jpg


Catrinel Menghia
fotografii: Guliver/ Splashnews/ Gettyimages
 

Natalie (37 de ani) a fost strălucitoare într-o rochie din paiete aurii, creaţie Gucci, cu un decolteu bătut în pietre preţioase. Centura neagră îi sublinia talia de viespe, iar cerceii cu diamante se potriveau de minune cu accesoriul de la curea.

natalie-portman-venetia-2018.jpg

natalie portman festival venetia covor rosu
Actriţa a arătat superb în rochia aurie Gucci
foto: Hepta

 

Actriţa a avut bucle lejere şi un machiaj care îi scotea în evidenţă trăsăturile perfecte. Pe covorul roşu i s-au alăturat şi colegele de film, actriţele Stacy Martin Raffey Cassidy, dar şi regizorul Brady Corbet.

natalie-portman-venetia-2018.jpg

natalie portman festival venetia covor rosu
Natalie şi colegele din "Vox Lux"
foto: Hepta

 

Actriţa de origine israeliană este căsătorită cu Benjamin Millepied. Cei doi au împreună doi copii: un băieţel de 7 ani, pe nume Aleph, şi o fetiţă de un an şi jumătate, pe care au botezat-o Amalia.

Vezi aici traillerul filmului “Vox Lux”, în care joacă Natalie

Loading...

Citește și