Naomi, Cindy și Claudia pozează din nou sexy la peste 45 de ani

balmain_women_campaign_ss16_07.jpg

naomi campbell claudia schiffer cindy crawford
De la stânga la dreapta, Claudia Schiffer, Cindy Crawford și Naomi Campbell
foto: Balmain

Parcă nimic nu s-a schimbat, la 25 de ani de când Naomi Campbell, Cindy Crawford și Claudia Schiffer străluceau pe podiumurile de prezentare. Divele s-au întors, într-o campanie pentru casa Balmain, și sunt mai sexy ca niciodată. Tinerele fotomodele au de ce să se teamă. Fostele supermodele arată perfect, deși sunt trecute binișor de 40 de ani, și le-ar putea trimite oricând în șomaj.

La 25 de ani de când făceau furori pe podiumurile de prezentare, obligând practic la inventarea unui nou termen pentru a le descrie, ”supermodele”, Cindy (49 de ani), Claudia (45 de ani) et Naomi (45 de ani) nu și-au pierdut nimic din strălucirea de odinioară și continuă să domine planeta modei, asemenea unor regine absolute.

naomi-cindy-claudia.jpg

De la stânga la dreapta, Claudia Schiffer, Cindy Crawford și Naomi Campbell
foto: Balmain

Cindy Crawford are la activ o căsnicie eșuată cu Richard Gere, doi copii adolescenți și s-a transformat într-o respectată femeie de afaceri. După aproape același tipar, Claudia Schiffer l-a născut pe cel de-al treilea copil al ei aproape de vârsta de 40 de ani și se ocupă cu o mână forte de afacerile proprii.

balmain_women_campaign_ss16_10.jpg

claudia schiffer cindy crawford
Claudia Schiffer și Cindy Crawford
foto: Balmain

 

În ceea ce o privește pe Naomi Campbell, supermodelul a fost în atenția presei mai cu seamă datorită vieții ei tumultuoase, relațiilor cu vedete de calibru, precum Mike Tyson sau Robert de Niro, și acuzațiilor nenumărate de violență din partea propriilor angajați.

naomi-balmain.jpg

naomi campbell claudia schiffer
Naomi Campbell și Claudia Schiffer
foto: Balmain

 

Cele trei dive s-au reunit pentru o campanie provocatoare a casei de modă Balmain, iar imaginile le arată parcă mai sexy ca niciodată. ”Este un nou capitol pentru Balmain. Această campanie este despre ceea ce mă face să iubesc moda, iar aceste trei femei m-au făcut să iubesc moda ieri, mă fac s-o iubesc astăzi și mă vor face s-o iubesc și mâine”, a declarat designerul Olivier Rousteing pentru Vogue.

Loading...

Citește și