Naomi Campbell, protejată împotriva Covid-19, din cap până în picioare: "Nu mă interesează ce zic alții, e sănătatea mea în joc "

naomi.png

Naomi Campbell
Manechinul și-a luat toate măsurile de siguranță
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Epidemia de coronavirus a băgat spaima și în vedete! Supermodelul Naomi Campbell a apărut la aeroportul din Los Angeles îmbrăcată într-un costum de protecție special și o mască N91. De asemenea, ea și-a protejat mâinile cu o pereche de mânuși roz, din latex.

 "Nu mă interesează ce zic oamenii. Este sănătatea mea în joc și voi lua toate măsurile pe care le voi considera necesare. Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tușesc și strănută ", a declarat Naomi Campbell. Fotografia care o surprinde pe vedetă îmbrăcată precum medicii care tratează pacienții de coronavirus din Wuhan a fost făcută chiar de colega ei de breaslă Linda Evangelista.

"Urmează să aterizeze pe Lună sau este un detectiv criminalist?", au glumit jurnaliștii de la metro.co.uk. pe seama supermodelului.

naomi-campbell.png

Naomi Campbell
Naomi Campbell vrea să își ia toate măsurile de siguranță împotriva coronavirusului
Foto: Instagram

Naomi Campbell dezinfectează tot ce atinge

Naomi Campbell nu își pune în pericol sănătatea pentru nimic în lume! Ea este cunoscută pentru lupta ei împotriva microbilor. Atunci când călătorește cu avionul, ea dezinfectează toate obiectele cu care intră în contact și niciodată nu pleacă de acasă fără mănuși chirurgicale. Manechinul a explicat care sunt etapele de la care nu se abate atunci când porneşte la drum într-un videoclip postat pe YouTube.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1