Naomi Campbell, cu sânii pe-afară la 48 de ani. Colegele tinere au de ce să fie invidioase

naomi_campbell_portret.jpg

naomi campbell poarta o rochie sexy
Naomi Campbell a purtat o rochie semitransparentă, care i-a lăsat sânii pe-afară
foto: Splashnews

Naomi Campbell este obișnuită să atragă privirile la fiecare eveniment monden la care este invitată, iar cea mai recentă apariție la petrecerea Vogue din Paris nu a fost o excepție. Supermodelul a ales o rochie care i-a lăsat sânii pe-afară, dar nimeni n-a regretat.

La 48 de ani, Naomi Campbell afișează o formă de invidiat. De altfel, supermodelul este în continuare o prezență activă pe podiumurile de prezentare, în condițiile în care colegele ei de generație s-au retras de mult.

La cum arată, ar fi și păcat ca Naomi să stea ascunsă. Supermodelul s-a afișat marți, 3 iulie, la petrecerea Vogue de la Paris, într-o rochie care lăsa prea puțin loc imaginației.

naomi_campbell_rochie.jpg

naomi campbell poarta o rochie sexy
Naomi Campbell a purtat o rochie cu vedere la sâni
foto: Splashnews

 

Rochia semitransparentă, cu un model complicat în formă de panglică șerpuitoare, îi lăsa practic sânii pe-afară, asigurându-i lui Naomi întraga atenție a fotografilor prezenți la eveniment.

naomi_campbell_rochie_sexy.jpg

naomi campbell poarta o rochie sexy
Naomi Campbell arată perfect la 48 de ani
foto: Splashnews

 

Naomi Campbell vrea să se retragă?

Aceasta este prima apariție a lui Naomi după ce a lăsat să se înțeleagă, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, că se gândește să se retragă. În timpul unui interviu de promovare a evenimentului Fashion For Relief pe care-l organizează în fiecare an în cadrul festivalului, Naomi a declarat că ar fi momentul să lase locul colegelor ei mai tinere.

”Nu știu dacă mai pot să defilez mult timp. S-au împlinit 32 de ani de când fac asta. Mi-ar plăcea ca pe podium să fie noile generații, iar eu să asist din public”, a declarat supermodelul.

Loading...

Citește și