N-au putut sta despărţiţi prea mult! Gigi Hadid și Zayn Malik, din nou împreună

hepta_2587123.jpg

zayn gigi hadid cuplu
Gigi şi Zayn s-au împăcat, după ce în urmă cu două luni şi-au spus adio
foto: Instagram

Au fost împreună doi ani şi jumătate şi s-au iubit ca doi nebuni. S-au despărţit la începutul lunii martie, şocând o lume întreagă. N-au putut sta prea mult unul fără altul şi se pare că Gigi Hadid şi Zayn Malik s-au împăcat.

În urmă cu o săptămână, Gigi Hadid a suflat în lumânări şi şi-a pus o dorinţă. Topmodelul a împlinit 23 de ani şi a sărbătorit alături de familie şi prieteni într-un club din New York. Nu ştim ce dorinţă şi-a pus, însă dacă şi-a dorit o împăcare cu fostul iubit, aceasta s-a împlinit.

vogue-malik.jpg

FOTO
Relaţia dintre Gigi şi Zayn a ajuns la final
Foto: Twitter
 

Gigi Hadid (23 de ani) și Zayn Malik (25 de ani) sunt din nou împreună. Cei doi au fost surprinşi în weekend de paparazzi la o promenadă pe străzile din New York. Topmodelul şi cântăreţul nu s-au ţinut de mână, însă păreau să se simtă bine unul în preajma celuilalt. Au vorbit, au râs, s-au oprit să asculte un trubadur, iar la un moment Zayn a sărutat-o pe Gigi, scrie Daily Mail.

hepta_2592839.jpg

zayn gigi hadid cuplu
Gigi şi Zayn erau de nedespărţit
foto: Hepta

 

Gigi şi Zayn au început să se întâlnească în 2015, au apărut împreună în clipul artistului“Pillow Talk” şi pe coperta revistei Vogue în 2017. Anul acesta, în martie, au anunţat că se despart. Anunţul a fost făcut de Zayn, pe contul său de Instagram şi pe cel de Twiter.

Mesajul postat de Zayn

"Gigi şi cu mine am avut o legătură minunată şi o relaţie plină de iubire şi de fericire. O respect ca femeie şi ca prietenă. Trebuie să spun că are un suflet incredbil. Vă mulţumesc că ne respectaţi decizia de a păstra discreţia asupra acestui subiect. Ne-am dorit ca aceasta veste să o aflaţi de la noi, şi nu din alte surse. Vă iubim pe toţi. Zayn", a fost mesajul scris de cântăreţ.

Potrivit Daily Mail, cuplul a decis să se despartă din cauza programului foarte încărcat. Zayn avea concerte pe bandă rulantă, iar Gigi zbura peste tot în lume pentru prezentări şi şedinţe foto.

Spre bucuria fanilor, cei doi n-au putut sta prea mult despărţiţi şi cel mai probabil conturile lor de socializare se vor umple iar cu poze de cuplu.

Clipul în care Zayn apare alături de Gigi are peste 800 de milioane de vizualizări

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1