A murit solista de la Roxette. Marie Fredriksson avea 61 de ani

Roxette.jpg

Roxette concert Bucuresti 2015 trupa
Roxette, trupa legendară formată din Marie Fredriksson (voce) și Per Gessle (voce și chitară)
Foto: Arhiva personală

Veste tristă pentru cei care au crescut cu muzica trupei Roxette. Marie Fredriksson, solista celebrei formații suedeze, a murit pe 9 decembrie. Anunțul a fost făcut de managerul ei, Marie Dimberg, printr-un comunicat de presă.

„Cu mare tristețe trebuie să anunțăm că unul dintre cei mai mari și mai iubiți artiști ai noștri a dispărut. Marie Fredriksson a murit în dimineața zilei de 9 decembrie, pe fondul bolii de care suferea (n.r. cancer)”, scrie Marie Dimberg într-un comunicat de presă citat de publicația www.expressen.se. 

Per Gessle, colegul alături de care Marie a cunoscut succesul mondial, este devastat. "Toată dragostea mea pentru tine și familia ta. Lucrurile nu vor fi niciodată la fel”, scrie Per Gessle. Marie Fredriksson i-a lăsat îndurerarți pe soțul ei, Mikael Bolyos, 62 de ani, și pe cei doi copii ai lor, Josefin Bolyos, 26 de ani, și Oscar Bolyos, 23 de ani. În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a suferit o operaţie pe creier din cauza unui cancer agresiv.

Marie Fredriksson și Per Gessie au înființat trupa Roxette în anul 1986, iar melodii precum "It Must Have Been Love", "Joyride", "Listen To Your Heart" şi "The Look" s-au menținut ani buni în topurile internaționale.

Loading...

Citește și

  • Lumânări parfumate, flori, mult alcool şi lactate. Asta vor să aibă în culise suedezii de la Roxette, care sosesc luni la Bucureşti. Organizatorii au respectat întocmai „lista de pretenţii", astfel că înainte de concert vedetele vor mânca şi vor bea pe săturate.

  • Trupa Roxette a sosit la Bucureşti, luni, în jurul orei 11.40, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă", urmând să susţină un concert în seara aceleiaşi zile, de la ora 20.15, la Zone Arena, potrivit reprezentanţilor aeroportului.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1