Motivul bizar pentru care Rihanna refuză să se căsătorească cu iubitul miliardar

rihanna

rihanna
Rihanna a fost desemnată cea mai bogată cântăreaţă, cu o avere de 600 de milioane de dolari
Foto: GettyImages

Rihanna, în vârstă de 31 de ani, este cunoscută nu doar pentru pentru hit-urile muzicale pe care le lansează, cât şi pentru imperiul cosmetic pe care îl administrează cât se poate de bine. În plus cochetează şi cu industria cinematografică şi a jucat în filme alături de Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway şi Cate Blanchett. Rihanna a acordat un interviu unei publicaţi de peste Ocean în care a vorbit despre cum reuşeşte să menţină un echilibru între viaţa profesioanşă atât de plină şi cea personală.

Rihanna nu este doar o cântăreaţă care se bucură de aprecierea fanilor din întreaga lume, ci şi o femeie de afaceri care îşi manageriază cu succes toate proiectele. Brandul de cosmetice eţinut de Rihanna, Fenty Beauty, a ajuns la o cotă de afaceri impresionantă, femeile de pe mapamond achiziţonând produsele promovate personal de cântăreaţa din Barbados. Munca imensă depusă de Rihanna a dat roade, căci potrivit ultimelor statistici, ea este cea mai bogată cântăreaţă din lume, detronând-o pe regina muzicii pop, Madonna, cu o avere de peste 600 de milioane de dolari.

În cel mai recent număr al publicaţiei Interview Rihanna a vorbit despre munca sa, despre planurile de viitor dar şi despre relaţia pe care o are cu moştenitorul unei afaceri de peste 2 miliarde de dolari, Hassan Jameel.

rihanna-si-iubitul-hassab-jameel

rihanna si iubitul saudit in vacanta
Rihanna şi Jameel formează un cuplu din vara anului 2017
Foto: Profimedia

Coperta revistei o înfăţişează pe Rihanna într-o ipostază interzisă minorilor, purtând o mască din piele, similară celor utilizate în timpul practicilor BDSM, un palton alb Saint Laurent şi o pereche de sandale cu un toc ameţitor.

rihanna

rihanna pe coperta publicatiei interview
Rihanna a pozat provocator pentru coperta publicaţiei Interview

În timpul interviului realizat de Sarah Ferguson Rihanna a fost nevoită să răspundă la întrebări mai mult sau mai puţin incomode, însă cea care a discutat cu artista şi-a concentrat atenţia asupra relaţiei pe care Rihanna o are cu Hassan Jameel, moştenitorul unui imperiu în valoare de 2 miliarde de dolari. Rihanna a mărturisit că este îndrăgostită de acesta, dar că nu se gândeşte la căsătorie căci "oamenii fac planuri, iar Dumnezeu le distruge", relatează dailymail.co.uk. Pe de altă parte cântăreaţa a dezvpluit că îşi doreşte să fie mamă "mai mult decât orice pe lume". 

Rihanna şi Hassan Jameel, escapadă romantică în Italia

Cu toate că Rihanna nu se gândeşte încă la căsătorie ea şi iubitul său saudit, Hassan Jameel petrec foarte mult timp împreună departe de ochii curioşilor. Ultima escapdă romantică a avut loc în Italia, unde porumbeii s-au plimbat cu barca şi s-au sorbit din priviri.

rihanna-si-iubitul

rihanna si iubitul
Rihanna s-a comportat precum o adolescentă îndrăgostită în prezenţa iubitului său, Hassan Jameel
Foto: Profimedia

Cântăreaţa şi-a făcut bagajele şi a plecat alături de Hassan şi de familia acestuia departe de Statele Unite ale Americii sau de ploioasa Londra, acolo unde s-a mutat în urmă cu aproximativ un an pentru a lucra la un nou album. Ţara aleasă pentru a petrece timp departe de privirile indiscrete a fost Italia. Chiar şi aici au fost totuşi surprinşi de fotoreproteri, plimbându-se cu barca şi oferindu-şi reciproc mici dovezi de afecţiune, precum doi adolescenţi care trăiesc prima iubire. Rihanna şi Hassan Janeel sunt împreună din anul 2017 şi par să trăiască o poveste de dragoste ca în poveşti, judecând după zâmbetele largi şi privirile cu subînţeles pe care artista i le-a aruncat iubitului său în timpul mesei.

Citeşte şi

Rihanna, îndrăgostită până peste cap de iubitul miliardar. Cum au fost surprinşi în escapada romantică

Rihanna spune adio burlăciei? A primit un inel gigantic de la iubitul saudit

Loading...

Citește și

  • rihanna

    Rihanna (31) a fost desemnată recent cea mai bogată cântăreaţă din lume având o avere de aproximativ 600 de milioane de dolari şi detronând-o pe Madonna, care în prezent ocupă poziţia secundă cu 570 de milioane de dolari în conturi. După munca asiduă pe care a depus-o pentru promovarea noii linii de lenjerie intimă şi a cosmeticelor Fenty Beauty, Rihanna a plecat într-o binemeritată vacanţă alături de cel care îi este alături la bine şi la ră, iubitul miliardar Hassan Jameel(30).

  • Foto

    Rihanna, cântăreaţa de 29 de ani din Barbados, este apreciată pentru muzica sa plină de viaţă, pentru vocea sa guturală, dar şi pentru trupul său de inivdiat. Recent o stradă din Barbados, locul de naştere al cântăreţei,a primit numele ei în semn de recunoaştere a meritelor deosebite pe care Rihanna le are. Este profund legată de Insulele Caraibe şi nu evită să meargă cu drag, în fiecare an, la carnavalul care se desfăşoară acolo. Zilele trecute, Rihanna a fost surprinsă zâmbind neobişnuit de mult şi având pe degetul inelal ceea ce semăna izbitor cu un inel de logodnă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1