Morgan Freeman încă are o mâna paralizată. Cum și-a mascat defectul la un eveniment

freeman.jpg

morgan freeman
Mâna stângă a lui Morgan Freeman nu dă semne de vindecare
Foto: Getty

Morgan Freeman (79 de ani) a rămas cu sechele severe în urma unui accident de mașină în 2008. După ce automobilul în care se afla s-a rostogolit de mai multe ori, actorul a fost grav rănit și a rămas cu o pareză pe mâna stângă. De atunci, Freeman poartă o mănușă la diferite întruniri pentru a masca defectul.

Morgan a participat recent la un eveniment caritabil, unde se strâng fonduri și se donează lucruri utile pentru copiii de la un ospiciu. În cinstea lor, la Teatrul Regal din Londraa fost jucată o piesă, la care au sosit și invitați speciali, printre care Kate Middleton.

morgan.jpg

morgan freeman
Morgan Freeman a suferit în 2008 un grav accident de mașină
Foto: Rex Features

Cu toate că a purtat mănușă pe mâna paralizată, Morgan Freeman a părut destul de jovial, nu prea a fost în apelele lui, dar a acceptat să pozeze alături de actrița Sarah Hadland. Dacă nu ar fi ușor de recunoscut după fizionomia sa inconfundabilă, Morgan ar fi trecut neobservat la eveniment întrucât a venit îmbrăcat cu o ținută foarte casual, în blugi, tricou, jachetă și o șapcă. Mâna sa stângă a fost mai vizibilă ca oricând  din cauza mănușii.

m_fremman.jpg

morgan freeman
Morgan Freeman, alături de actrița Sarah Hadland
Foto: Rex Features

Doctorii i-au spus inițial că brațul său își va reveni până în 2011, dar iată că au trecut aproape zece ani de la accident și totuși, mâna sa a rămas în continuare imobilă. „Am suferit o afecțiune a nervului și nu s-a făcut bine. N-o pot mișca”, spunea Morgan la acea vreme într-un interviu. „dacă nu-ți miști mână, ea se atrofiază. Știai că ne mișcăm mâinile cam de un milion de ori pe zi?”

 

Loading...

Citește și