Dramă pentru Chrissy Teigen, soția lui John Legend! A pierdut cea de-a treia sarcină

chrissy-si-john-la-spital.jpg

chrissy pierdere sarcina
Medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața celui de-al treilea copil al cuplului Teigen-Legend
Sursă foto: Instagram

Clipe de coșmar pentru soția lui Johnny Legend! Fotomodelul Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la Urgențe, duminică seara, după ce a sângerat în timpul sarcinii, în repetate rânduri. Cele mai negre scenarii ale cuplului s-au adeverit, iar medicii nu au putut să salveze viața micuțului aflat în pântecele modelului. Vestea tragică a fost dată chiar de soția îndurerată a lui John Legend.

Modelul Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a anunţat că a pierdut sarcina după mai multe zile în care a fost spitalizată. La începutul lunii septembrie, Teigen a dezvăluit că medicul i-a recomandat repaus complet pentru câteva săptămâni. Ea a fost apoi spitalizată din cauza „sângerării masive”, iar din păcate medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața bebelușului. 

chrissy-si-john.jpg

chrissy si john
Chrissy a încărcat o serie de fotografii dureroase pe pagina personală de Instagram
Sursă foto: Instagram

Teigen a publicat pe Instagram mai multe fotografii alb-negru în care apare plângând, pe patul de spital. În cadrul mesajului, ea vorbește despre clipele negre prin care trece în clipele de față și le mulțumește tuturor care sunt alături de ea și de familia sa pe parcurusul acestei încercări dificile. 

chrissy-pierdere-de-sarcina-2.jpg

chrissy
Chrissy Teigen a pierdut sarcina
Sursă foto: Instagram

„Suntem şocaţi şi îndureraţi aşa cum doar auzi că e posibil, e genul de durere pe care nu am mai simţit-o. Nu am putut opri sângerarea şi nici să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda sacilor de transfuzii de sânge. Pur şi simplu nu a fost suficient”, a scris ea. „Nu hotărâm vreodată numele copiilor până în ultimul moment posibil de după naştere, înainte de a părăsi spitalul. Dintr-un anumit motiv, am început să îl numim pe acest micuţ din burta mea Jack. Aşa că el va fi Jack pentru noi. Jack s-a străduit mult să fie parte din familia noastră şi va fi mereu. Lui Jack al nostru: îmi pare atât de rău că primele câteva momente ale vieţii tale au fost marcate de atât de multe complicaţii, că nu am putut să îţi oferim casa de care aveai nevoie să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul scris de model. 

Loading...

Citește și

 • Chrissy Teigen, de 34 de ani, a făcut o filmare de pe patul de spital

  Clipe de coșmar pentru soția lui Johnny Legend! Fotomodelul Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la Urgențe, duminică seara, după ce a sângerat timp de o lună aproape fără oprire. Teigen și Johnny Legend, 41 de ani, s-au temut să nu piardă sarcina. Au aflat de la doctori că au fost la un pas de o tragedie. Cei doi așteaptă să devină părinți pentru a treia oară, Teigen purtând în pântec un băiețel.

 • chrissy

  Chrissy Teigen (31 de ani) își ține admiratorii cu sufletul la gură cu fiecare apariție a sa. Frumoasa soție a cântărețului John Lagend nu încetează să uimească cu ținutele sexy și provocatoare pe care le poartă la evenimente. La ultimul eveniment la care a participat, regina Twitter-ului a avut o ținută puțin spus sexy.

 • chrissy teigen

  Modelul american Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a luat o decizie radicală pe care a făcut-o publică prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Instagram, care este urmărită de peste 30 milioane de utilizatori. Chrissy a decis să renunțe la implanturile mamare, după 14 ani.

 • john legend chrissy teigen

  La scurt timp după ce a anunțat că el și soția lui fac tot posibilul pentru a avea un copil, celebrul cântăreț al melodiei „All of me”, John Legend (36 de ani), le-a dat tuturor vestea cea mare. Artistul și Chrissy Teigen (29 de ani) urmează să devină părinți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1