Mireille Mathieu are mari probleme de când cu pandemia și carantina

Mireille Mathieu

Mireille Mathieu  nu a fost nicoodată căsătorită
Mireille Mathieu nu a avut niciodată copii
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Legendara cântăreață franceză Mireille Mathieu are mari probleme de când cu pandemia și carantina. Nu mai poate să doarmă din această cauză.

Mireille Mathieu (74 de ani) are mari probleme de când cu pandemia și carantina. Marea vedetă suferă ca toți francezii și chiar are insomnii. Toată ziua se uită la televizor ca să treacă timpul, potrivit site-ului Voici.fr. Președintele Emmanuel Macron a anunțat o nouă carantină, din 28 octombrie, care a venit cu restricții și mai multe, între care și închiderea magazinelor ”neesențiale”.Oamenii nu pot să se îndepărteze mai mult de 20 de kilometri de domiciliu pe o durată de trei ore.

Tragedie! Mireille Mathieu a fost diagnosticată cu o boală cruntă şi mai are puţin de trăit

hMireille Mathieu a dezvăluit de ce nu a avut niciodată copii Mireille Mathieu a dezvăluit de ce nu a avut niciodată copii

Vedeta suferă de depresie

Toate aceste restricții i-au făcut foarte rău legendarei vedete franceze Mireille Mathieu. Ea a mărturisit pentru ziarul ”Journal du Dimanche” că nu mai poate suporta starea de cvasiprizonierat pe care i-o dă criza sanitară. ”Oriunde ne-am afla pe Terra nu vedem o cale de ieșire”, s-a plâns cântăreața. Situația asta i-a dat o depresie, ceea ce se gândea că nu va mai avea niciodată. Mireille nu a fost niciodată căsătorită și nu a avut copii.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1