Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones sărbătoresc 20 de ani de căsătorie. Cu ce replică neobișnuită a cucerit-o

h_54879076.jpg

michel douglas si catherine
Michael și Catherine-Zeta sărbătoresc 20 de ani de căsătorie
Sursă foto: Gettyimages

"Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți" nu este doar o închiere pentru un basm, ci o realitate pentru Catherine Zeta Jones și Michael Douglas care sărbătoresc 20 de ani de căsnicie pe 19 noiembrie. 2 decenii în care au fost alături unul de celălalt, la bine și la rău. În 2014 au reușit să își salveze mariajul, iar după câteva luni petrecute departe unul de celălalt s-au împăcat. Iată cum a început povestea lor de dragoste!

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, prin intermediul prietenului lor comun, actorul american Danny DeVito (73 de ani), iar primele cuvinte ale lui Douglas în momentul în care au dat mâna au fost: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi“. Iată că replica a avut efect în cazul lui Catherine, iar la doi ani de la această întâlnire deveneau soț și soție. 

michael-si-sotia

michael si sotia
Michael și Catherine au doi copii
Sursă foto: Gettyimages

Michael Douglas a fost foarte hotorât să o cucerească pe cea de care se îndrăgostise iremediabil. Potrivit legendelor care au circulat la Hollywood, tot Douglas a fost cel care a aranjat lucrurile astfel încât să fie aşezat la masă cu Zeta-Jones, prezentă la festival pentru a-şi promova filmul „Masca lui Zorro“, relatează Adevărul. 

gettyimages-817931.jpg

michael si sotia
Michael și Catherine s-au cunoscut în 1998
Sursă foto: Gettyimages

Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones împart aceeași zi de naștere: 25 septembrie 

Ei sunt născuţi în aceeaşi zi, pe 25 septembrie, iar în 2017 cu această ocazie actorul a declarat că este la fel de îndrăgostit de soţia sa și că se bucură să facă un pas în spate pentru a o lăsa să se bucure de fiecare aniversare. „Îi voi oferi absolut orice îşi va dori. Sunt nebun după ea, dar sunt cu câţiva ani mai în vârstă, aşa că sunt fericit să las ziua mea să treacă pur şi simplu pentru ca ea să primească toată atenţia“, declara Michael Douglas la vremea aceea. 

gettyimages-1541925.jpg

catherine si michael
Michael s-a îndrăgostit la prima vedere de Catherine Zeta
Sursă foto: Gettyimages

S-au despărţit pentru scurt timp în 2014

În urmă cu șase, Michael şi Catherine au hotărât să stea o perioadă separaţi. ”Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, declara Michael. 

Loading...
 
 

Citește și