Melanie Griffith, mutilată de operaţiile de cancer

24-star-foto1-6col-240-h_54093637.jpg

2018. Actriţa a rămas cu o cicatrice urâtă pe nară
Fotografii: Guliver/Gettyimages/Splashnews/EPA

A suferit în tăcere! Nimeni nu a ştiut că Melanie Griffith a trecut printr-o cumplită bătălie cu cancerul în urmă cu câteva luni. Abia după ce a fost ironizată pentru urâta cicatrice de pe nas, a spus ce a păţit.

„Am fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a mi se extirpa un carcinom de pe nas”, a dezvăluit recent actriţa Melanie Griffith, de 60 de ani. Ea a ţinut să facă această mărturisire pentru a pune capăt glumelor proaste care se făceau pe seama sa, din cauza urâtei cicatrice care i-a mutilat nasul. Cei care au râs de ea nu ştiu prin ce calvar a trecut, din cauza cancerului de piele.

24-star-foto2-85-80-gettyimages-849472.jpg

1998. Melanie era în plină glorie
Foto: Guliver/ GettyImages

 

După ce medicii i-au extirpat tumoarea de pe nas, a făcut tratamente peste tratamente şi a stat numai pansată până ce rana s-a vindecat. Nu îi mai pasă că nasul i-a fost distrus. Important este că rana s-a închis şi acum nu mai e în pericol de moarte. În 2009, actriţa a mai suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unor celule canceroase de pe faţă. Melanie Griffith este singură după ce a divorţat în 2014 de Antonio Banderas. Despărţirea i-a pricinuit mari suferinţe actriţei după 18 ani de căsnicie. Ea a rămas cu fiica lor, Stella del Carmen, de 21 de ani, şi averea de 30 de milioane de dolari. Vedeta a mai fost căsătorită cu Don Johnson, în 1976 şi din 1989 până în 1996, şi cu Steven Bauer, din 1981 până în 1989. Mai are doi copii, Dakota (28 de ani), din căsătoria cu Don, şi Alexander (32 de ani), din căsnicia cu Bauer.

Şi ele au văzut moartea cu ochii

 

  • Shannen Doherty (46 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la sân în martie 2015. Boala s-a răspândit la nodulii limfatici şi actriţa nu credea că mai scapă cu viaţă. Ea a fost operată şi apoi supusă la chimioterapie şi radioterapie. S-a ras în cap şi a suportat un tratament extrem de dur, dar a dat rezultate. Cancerul a intrat în remisie, a anunţat Shannen în aprile 2017.

 

  • Anastacia (49 de ani) a fost diagnosticată prima oară cu cancer la sân în urmă cu 15 ani. L-a învins, dar boala a recidivat în formă mai agresivă în februarie 2013. Cântăreaţa a fost supusă la o operaţie de dublă mastectomie. După ce şi-a tăiat sânii, la 1 octombrie 2013, vedeta a anunţat că a scăpat de cancer. Diva a acceptat chiar să pozeze complet goală cu cicatricele la vedere.

 

  • Kylie Minogue (49 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la sân la 17 mai 2005. Acest lucru a făcut-o să-şi amâne turneul Showgirl. A fost internată în spital la Melbourne, Australia. A fost operată la 21 mai 2005 şi supusă chimioterapiei. După numeroase tratamente, cântăreaţa a scăpat în sfârşit de cancer. Abia în 2006 a reuşit să se întoarcă din nou pe scenă şi să-şi facă turneul.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1