Megan Fox, aproape goală la gala MTV VMAs! Și alte dive au venit în ținute sexy și extravagante

megan_fox.jpg

Megan Fox
Megan Fox a făcut senzație într-o rochie foarte transparentă
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Megan Fox a venit într-o rochie transparentă, aproape goală, la gala de dcernare a premiilor MTV VMAs. Și alte dive au venit în ținute extravagante.

Ieri, la gala premiilor MTV VMAs, actrița Megan Fox (35 de ani) a venit într-o rochie transparentă, care făcea să pară aproape goală. Și alte dive au avut ținute extravagante provocatoare. După ce anul trecut, din cauza pandemiei de COVID-19, gala a fost virtuală, anul acesta, s-a revenit la defilările pe covorul roșu și la un show spectaculos, găzduit de Doja Cat, care a avut loc la Barclay Center din New York, SUA. Cel mai mult a atras atenția Megan Fox, în ținuta ei sumară marca Dolce & Gabbana, care l-a însoțit pe iubitul ei, cântărețul  Machine Gun Kelly (31 de ani).  

megan-fox-2.jpg

Megan Fox
Megan a ales o ținută curajoasă
Foto: Getty Images

Alte dive care s-au remarcat

gala MTV VMAs

Vedetele s-au întrecut în șinute sexy
De la stânga la dreapta: Megan Fox, Rita Ora, Madonna și jennifer Lopez
Foto: Getty Images

Madonna a demonstrat că este încă sexy la 63 de ani. Regina muzicii pop a venit îmbrăcată în costum de latex, cu un chipiu de polițist pe cap, sânii la vedere, și a uluit cu apariția ei tinerească. Cântăreața și actrița Jennifer Lopez (52 de ani) a șocat și ea existența cu o ținută extrem de sexy cu sânii la vedere și spărturi care lăsau la vede multă carne. Cântăreața Rita Ora (30 de ani) a avut și ea o apariție sexy care a făcut senzație. Ținuta ei sexy marca Vera Wang și bijuteriile personalizate pe care le-a purtat au făcut furori. Megan Fox a venit într-o rochie transparentă, aproape goală, la gala de dcernare a premiilor MTV VMAs.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5