Megan Fox a dezvăluit de ce nu mai bea alcool deloc

Megan Fox

Megan Fox s-a cupșat cu  Machine Gun Kelly
A avut o experiență îngrozitoare
Foto: Instagram

Megan Fox a dezvăluit recent de ce nu mai pune alcool în gură. Diva a decis să renunțe la băutură după o seară dezastruoasă la Globurile de Aur din 2009.

După mai mulți ani, Megan Fox (35 de ani) a decis să nu mai bea și a dezvăluit că nu va mai pune alcool în gură niciodată. Ea a spus într-un interviu recent că a luat această hotărâre după ce s-a făcut de râs la o ediție a premiilor Globurile de Aur. Fiind sub influența alcoolului, actrița a spus atunci numai prostii pe covorul roșu. Megan a băut prea mult în compania lui Blake Lively și Jonas Brothers. De atunci s-a decis să nu mai bea, fiindcă nu mai vrea să se simtă niciodată lipsită de sub control.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, scenă extremă la gala Billboard. Ea aproape goală, el cu limba neagră. Cele mai comentate ținute ale seri

Brian Austin Green se chinuie să crească singur 3 copii! Însă a cerut custodia lo

A divorțat pentru sufletul ei pereche

Megan Fox a depus actele de divorţ de Brian Austin Green (48 de ani) cu o zi înainte de Ziua Recunoştinţei, anul trecut. Actriţa l-a părăsit, din luna mai 2020, pentru Machine Gun Kelly (31 de ani). Actorul, binecunoscut pentru rolul lui David, din serialul de succes “Beverly Hills 90210”, a fost distrus de faptul că a fost părăsit. Brian, la care au rămas deocamdată cei 3 copii ai lor, Noah Shannon, de 8 ani, Bodhi Ransom, de 7 ani, şi Journey River, de 4 ani, încă e devastat.Green şi Fox s-au cunoscut în timp ce turnau pentru filmul ”Hope & Faith”, în 2004. S-au logodit în 2006, după doi ani de relaţie, au rupt logodna în 2009, s-au logodit din nou în 2010 şi tot în 2010 s-au căsătorit. Megan zice că Machine Gun Kelly e sufletul său pereche şi nu poate trăi fără el. Megan Fox a dezvăluit recent de ce nu mai pune alcool în gură.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1