Matt Damon, la o plimbare pe plajă cu prietenul Affleck. Ben nu-și poate lua mâinile de pe iubita Ana de Armas

profimedia-0549865424_1.jpg

Ben Affleck și Ana de Armas, din ce în ce mai îndrăgostiți
Foto: Profimedia

Dacă Matt Damon a crezut că se va simți bine la o întâlnire între prieteni alături de amicul lui Ben Affleck și iubita acestuia, Ana de Armas, actorul a aflat în cele din urmă cum e să fii „a treia roată de la căruță”.

Cei trei prieteni au ieșit la o plimbare pe plajă, după perioada carantinei, în care actorii nu s-au mai văzut, probabil, însă ieșirea a arătat mai mult ca una romantică pentru cuplul de îndrăgostiți.

Matt Damon, la plimbare cu cuplul Ben Affleck și Ana de Armas

Ca de obicei, Affleck nu își poate ține mâinile prea departe de partenera lui, lucru perfect normal la o întâlnire în doi, însă Matt Damon a fost și el prezent de această dată să observe declarațiile publice de iubire pe care și le fac cei doi porumbei.

Mai mult decât atât, aceștia au fost fotografiați la scurt timp și în compania unui alt grup de oameni, însă gesturile tandre dintre ei doi au rămas neschimbate. Starul și partenera lui, tot actriță, Ana de Armas, par că nu mai pot sta prea departe unul de celălalt nici măcar atunci când se află în public, cu șirul de paparazzi după ei.

Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani și Ana de Armas, 31, au fost dați în vileag de către presă atunci când au început să se întâlnească, fiind mai discreți în acea perioadă cu privire la relația romantică ce luase naștere între ei. În prezent însă, aceștia nu se mai feresc să arate cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt și fac acest lucru la tot pasul, chiar și la cele mai mici ieșiri. 

profimedia-0549865296.jpg

Cei trei s-au întâlnit ulterior cu un grup mai mare de oameni
Foto: Profimedia
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1