Mărturisire șocantă despre Whitney Houston: „Trăia și astăzi dacă recunoștea că era lesbiană!”

gettyimages-93311558.jpg

whitney
Whitney Houston, în timpul unuia dintre ultimele concerte

Documentarul despre viața cântăreței Whitney Houston, numit” Whitney: Can I Be Me?” aruncă o lumină nouă asupra vieții personale a uneia dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală.

Whitney se afla într-o relație cu cea care îi era asistentă personală , potrivit mărturiilor oferite de prietenii artistei. Robyn Crawford, asistenta lui Whitney a lucrat alături de ea pentru mai bine de 20 de ani. Bunii săi prieteni sunt de părere că Whitney, care a murit în urma unei supradoze în anul 2012, ar fi trăit și astăzi dacă ar fi avut curajul de a-și declara deschis orientarea sexuală.

Noul documentar, în care privitorii vor putea vedea aspecte necunoscute din viața privată a lui Whitney, va aborda subiectul neînțelegerilor nenumărate pe care le-a avut vedeta cu fiica sa, Bobbi Kristina Brown.

Fostul soț al lui Whitney, Bobby Brown, a avut conflicte cu asistenta Robyn Crawford , care s-au finalizat cu violențe fizice. Cei doi concurau pentu inima cântăreței, iar  Bobby nu dorea să o accepte pe Robyn în apropierea soției sale.

whitney-houston-with-her-assistant-robyn-crawford.jpg

whitney
Whitney era nedespărțită de asistenta personală, Robyn
Foto: Getty

 

În documentar, un prieten apropiat cuplului declară : “ Nu cred că era lesbiană, ci bisexuală. Robyn îi oferea lui Whitney liniște și calm, iar astfel ea și-a găsit echilibrul.” Robyn, care acum este căsătorită și are copii, a declarat că nu dorește să participle la documentar pentru că „ a reușit să treacă peste evenimente și acum își vede de viața ei. “Asistenta lui Whitney și-a dat demisia în anul 2000, cedând presiunilor făcute în acest sens de către mama vedetei.

Producătorul documentarului, Nick Broomfield susține că :” Bobby a iubit-o pe Whitney atât de mult încât a avut puterea să recunoască că soția sa ar fi fost mult mai fericită dacă i s-ar fi permis să fie împreună cu cea pe care a iubit-o cu adevărat, Robyn .”

Actrița, cântăreața și producătoarea americană a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Beverly Hills, în februarie 2012.  Un oficial al poliției a declarat că Whitney s-a înnecat în cadă după ce a avut un infarct. Desigur, supradoza de cocaină pe care o luase înainte a contribuit la deces.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1