Mariah Carey: ”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”

Mariah Carey

Mariah Carey a debutat în showbiz în 1988
Mariah a lansat cartea astăzi
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”, a dezvăluit celebra cântăreață Mariah Carey, de 50 de ani, într-o carte autobiografică. Informații din volum au fost date publicității în exclusivitate de ziarul britanic ”The Sun”.

”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”, acuză Mariah Carey, una dintre cele mai faimoase artiste din toate timpurile, cu o avere de o jumătate de miliard de dolari, care a avut viață de iad. În cartea autobiografică, lansată astăzi, cântăreața Mariah Carey  povestește cum sora ei, Alison, azi de 57 ani, a încercat s-o vândă unui proxenet. S-a întâmplat când Mariah avea doar 12 ani, iar Alison voia s-o pună să se prostitueze, dându-i droguri. Fratele lor, Morgan, azi de 60 de ani, a aruncat-o pe Mariah în perete atât de tare, încât a crezut că a murit, pe când ea avea doar 6 ani. Tot el i-a cerut surorii celebre bani ca să-l oprească pe tatăl lor vitreg să facă dezvăluiri din familie, care îi puteau ruina cariera. Morgan a fost plătit de o femeie să-i ucidă soțul, pentru 30.000 de dolari, dar nu a făcut-o. Mariah zice că a fost ca un bancomat pentru el și Alison, dându-le mereu bani. Lipsa de somn din cauza filmărilor care aveau loc până la 3.00 dimineața și teroarea trăită în familie au dus-o la tulburări psihice.

De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

Mariah Carey, iar ai luat proporții!

Primul soț a amenințăat-o cu cuțitul

Primul soț, Tommy Mottola, azi de 71 de ani, i-a pus cuțitul la obraz, amenințând că o taie, fiindcă se îndrăgostise de jucătorul de baseball Derek Jeter (46 de ani). Mottola o ținea prizonieră în casa lui de 30 de milioane de dolari, păzită de gărzi de corp, pândindu-i fiecare mișcare cu camere de supraveghere. Mariah a supranumit casa aceea ”Sing Sing”, după denumirea unei cunoscute pușcării din New York. Într-o declarație privitoare la dezvăluiri, Tommy Mottola, care actualmente este căsătorit cu cântăreața și actrița Thalia (49 de ani), a spus: ”Am întânit-o pe Mariah în urmă cu 32 de ani și am reușit împreună să lansăm hituri după hituri, am vândut peste 200 de milioane de albume, depășind toate recordurile mondiale”. Mariah spune că legendarul cântăreț Prince a fost cavalerul care a salvat-o și i-a dat speranță, când se simțea abandonată de toată lumea. El i-a dat o Biblie pe care o mai are și acum. Artista îl numește pe Prince, care a decedat în 2016, la 57 de ani, ”fratele înger”. În carte, Mariah povestește și de sarcina pe care a pierdut-o în timp ce era căsătorită cu al doilea soț, Nick Cannon (39 de ani). A ținut apoi o dietă sănătoasă și a rămas însărcinată cu gemenii pe care îi are în prezent, Monroe și Moroccan, care au 9 ani. Mariah Carey a fost măritată cu Tommy Mottola între 1993-1998. Iar între 2008 și 2016 a fost căsătorită cu Nick Cannon. ”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”, a dezvăluit celebra cântăreață Mariah Carey în cartea autobiografică

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1