Mariah Carey a împlinit 50 de ani! Cele mai șocante 3 lucruri din viața și cariera divei

mariah-carey.jpg

Mariah Carey a împlinit 50 de ani
Foto: Getty Images

Mariah Carey a atins într-un final pragul de 50 de ani, însă se bucură în continuare de notorietate în domeniul artistic, rezistând cu grație în industria muzicală din zilele noastre, plină de adolescenți. Diva avut parte însă și de momente mai puțin plăcute de-a lungul vieții și carierei sale, 3 dintre ele detașându-se cu lejeritate de restul.

Mariah Carey a fost adesea numită artista cu una dintre cele mai bune voci din lume, având o întindere vocală impresionată și putând să jongleze cu lejeritate printre notele atinse perfect. Una dintre cele mai cunoscute melodii ale vedetei este ascultată în fiecare an în pragul sărbătorilor de iarnă, piesa „All i want for Christmas is you” fiind arhicunoscută și difuzată la majoritatea posturilor de radio.

Deși este celebră și apreciată, nu mulți știu că viața vedetei a fost și controversată pe alocuri, și aici nu vorbim doar de oscilările de greutate ale artistei. Vedeta arată în continuare foarte bine la 50 de ani și nu se sfiește nici acum să poarte ținute care mai de care mai sexy sau să se lase fotografiată provocator. Deși viața sa nu poate fi considerată atât de tumultuoasă ca a Madonei, spre exemplu, au existat și momente în viața divei când fanii s-au întrebat ce e în neregulă cu idolul lor.

Mariah Carey suferă de tulburare bipolară

Unul dintre cele mai grele momente ale cântăreței a fost acela când a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, împărtășind și cu admiratorii ei stresul zilnic prin care este nevoită să treacă. Mariah a declarat că se confruntă cu problemele generate de această boală încă de acum 17 ani, deși diagnosticul i-a fost pus abia în 2001, atunci când a fost internată datorită unei căderi psihice, care i-a afectat performanțele artistice.

„Până recent, am trăit în negare și izolare, temându-mă constant că cineva mă va da de gol. Era însă o povară mult prea greu de dus și nu am mai putut s-o fac. Am căutat și am găsit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi și am reînceput să fac ceea ce iubesc – să scriu cântece și să fac muzică”, spunea Mariah Carey în 2018, pentru revista People.

Concertul fiasco pe care fanii nu îl vor uita niciodată

Și, deși are o voce incredibilă, vedeta a gafat de milioane de câteva ori pe scenă, în fața a zeci de mii de spectatori. Cel mai mare dezastru din cariera ei a fost concertul de Revelion din 2017, de la New York. Atunci, Mariah Carey s-a făcut de râs, falsând și uitând versurile propriilor cântece. Ea s-a apărat, afirmând că sistemul audio al organizatorilor nu a funcționat cum trebuie. Fanii au fost de partea ei, însă întreg momentul va rămâne pe veci filmat și publicat pe internet.

Mariah Carey, acuzată că și-a hărțuit sexual unul dintre bodyguarzi

O altă situație controversată din viața celebrei soliste este relația pe care aceasta a avut-o cu unul dintre bodyguarzii săi. Tot în 2017, Mariah Carey era acuzată de către fostul ei bodyguard de hărțuire sexuală, dar și de faptul că îi datorează peste 200.000 de dolari.

Michael Anello, fostul bodyguard al artistei, amenință că ia măsuri legale împotriva acesteia, susținând că l-a hărțuit sexual, umilit și că-i datorează bani, anunță TMZ. Bărbatul în cauză a mărturisit că Mariah se referea la el spunându-i „neo-nazist”, dar și că diva îi este datoare cu 221,329,51 dolari. În respectiva declaraţie, Michael povestea şi că artista ar fi rasistă, insistând ca „să fie înconjurată doar de bodyguarzi de culoare, nu albi”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1