Mariah Carey, dată în judecată de o fostă dădacă pentru că nu o plătea corespunzător

24-peglob-foto7-85-150-gettyimages-1048503702.jpg

Mariah Carey a fost dată în judecată de o fostă dădacă

Cântăreaţa Mariah Carey a fost acţionată în judecată, luni, de o fostă dădacă ce o acuză că a recurs la represalii după ce s-a plâns de condiţiile de muncă din perioada în care a fost angajata artistei.

Maria Burgues a depus actele de proces la Curtea Superioară din Los Angeles, informează Variety, presă internațională.

Aceasta susţine că ar fi fost concediată în aprilie 2018 după ce s-ar fi plâns de remuneraţie şi de condiţiile de lucru. Burgues a declarat că a fost plătită cu 25 de dolari pe oră pentru a avea grijă de copiii lui Carey, că a fost obligată să călătorească împreună cu artista şi copiii când cântăreaţa a mers în turneu şi că nu a fost plătită pentru acest timp.

Potrivit documentelor, copiii aveau o gardă de corp, Marcio Moto, care ţipa în mod constant la Burgues şi a făcut-o să se simtă ameninţată. În decembrie 2017, Burgues a susţinut că ea s-a plâns de comportamentul lui Moto, însă nu a fost luată nicio măsură.

După mai multe incidente de acest gen, Burgues a fost concediată. Ea cere acum compensaţii pentru stres emoţional. Burgues susţine şi că nu a primit actele privind plăţile făcute către ea şi nici toţi banii atunci când a fost dată afară.

Avocatul lui Carey a spus că nu comentează pentru că nu a văzut documentele depuse în proces.

Mariah Carey se judecă şi cu fosta asistentă Lianna Shakhnazaryan, care susţine că fostul manager al artistei, Stella Bulochnikov, a abuzat-o. Carey a acuzat-o pe Shakhnazaryan că a înregistrat-o pe ascuns şi că a încercat să o şantajeze, cerându-i 8 milioane de dolari, potrivit news.ro.

În luna noiembrie, Maria Salazar, o fostă menajeră a lui Carey, a dat-o în judecată pe cântăreaţă pentru că nu a plătit-o corespunzător.

Loading...

Citește și

  • mariah carey

    Mariah Carey (47 de ani) pare să fi trecut peste episodul penibil din noaptea de Anul Nou, când nu a putut să facă un playback credibil în Times Square din New York. Cântăreața a făcut publice câteva imagini pe contul personal de pe o rețea de socializare în care apare făcât exerciții la sală.

  • mariah carey all i want for christmas is you

    La 25 de ani de la lansarea oficială, celebra piesă de Sărbători “All I Want for Christmas Is You”, cântată de Mariah Carey, are un videoclip nou. Artista a relansat melodia, clipul fiind disponibil de vineri, pe YouTube, unde a strâns deja 4 milioane de vizualizări. De altfel, “All I Want for Chrismas Is You” se află acum pentru prima dată pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de single-uri din Statele Unite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1