Mariah Carey, cu sânii pe afară la Globurile de Aur!

mariah-rochie.png

Mariah și partenerul ei de viață, Bryan Tanaka
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Anul acesta, Mariah Carey a ținut să ia parte la gala Globurilor de Aur. Artista și-a făcut apariția pe covorul roșu al celei de-a 75-a ediție a evenimentului la brațul partenerului ei de viață, dansatorul Bryan Tanaka și a avut grijă să respecte dress code-ul, făcând front comun cu toate celelalte celebrități de la Hollywood în protestul tacit.

N-a fost, desigur, o apariție lipsită de incidente, căci doar vorbim despre Mariah Carey, regina gafelor și imprudențelor. De data aceasta, artista a reușit să-i ia locul lui Meryl Streep, în timpul unei pauze, pentru care și-a cerut scuze, ulterior, pe Twitter. ”M-am așezat pe primul loc disponibil, la întoarcerea dintr-o pauză. Se întâmpla ca acel loc să fie lângă Steven Spielberg. În următoarea pauză, ghiciți cine se întoarce pe acest loc… Dragă Meryl, te rog să mă ierți! Poți lua locul meu oricând! (…)” Tot pe respectiva rețea de socializare a postat și un mesaj care i-a isterizat pe fanii internauți, întrebându-se, ironic, dacă ”în acest loc se servește ceai”.

Revenind la ținuta ei, Mariah a a purtat un outfit care o caracterizează în totalitate, dar care a reușit să se încadreze în dress-code-ul evenimentului. Ea a îmbrăcat o rochie sirenă, care urma fidel linia corpului, și care îi punea în evidență bustul impresionant.

Vezi aici ținuta cu care a epatat Mariah Carey!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1