Marc Anthony își vinde casa cu 27 de milioane de dolari

marc_anthony.jpg

Marc Anthony  a vrut să stea lângă copii
Are decâștigat la vânzare
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Marc Anthony își vinde casa din apropiere de Miami cu 27 de milioane de dolari. El a cumpărat-o în urmă cu doi ani cu 19 milioane de dolari.

Cântărețul latino Marc Anthony (52 de ani) își vinde casa din apropiere de Miami cu 27 de milioane de dolari. Vila este situată într-un cartier exclusivist, are 12 dormitoare și 14 băi, mai multe livinguri. Are și coș, ceea ce este puțin obișnuit pentru clima din Florida. Imensa bucătărie are capacitatea de a găti pentru clientela unui întreg restaurant. Propritatea mai are pivniţă, piscină, jacuzzi și propriul debarcader. Reşedinţa splendidă se întinde pe o suprafaţă de 5.260 de metri pătraţi. Clădirea cu trei etaje cu vedere la Golful Biscayne costa iniţial 27 de milioane de dolari. Starul, care are o avere de 40 de milioane $, a dus negocieri cu fosta proprietară, Hilda Bacardi, şi a reuşit să-i scadă preţul cu 8 milioane $. Bacardi a scos imobilul la vânzare în 2014, înainte de a fi terminat.

J.Lo. şi Marc Anthony, scandal monstru în faţa camerelor! «Eşti un porc!» - VIDEO

Începe războiul! J.Lo şi Marc Anthony se bat pe copii!

A cumpărat casa ca să fie aproape de copii

Cântăreţul de origine portoricană Marc Anthony şi-a cumpărat imensa reşedinţă din Miami pentru a sta cât mai aproape de fosta lui soție, Jennifer Lopez (51 de ani), şi de cei doi copii ai lor, Max şi Emme, în vârstă de 12 ani. Aceştia locuiesc în casa actualului iubit al lui JLo, fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez. Casa pe care acum Marc o vinde se află la doar 3,2 kilometri de cea a lui Rodriguez în cartierul şic Cocoplum din oraşul Coral Gables, situat la sud de Miami. Marc Anthony a fost însurat cu Jennifer Lopez între 2004 şi 2014. Ei au rămas în termeni buni de dragul copiilor lor. Deși și-a dorit să stea lângă ei, acum Marc Anthony își vinde casa din apropiere de Miami cu 27 de milioane de dolari.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1