Mama cântăreței Taylor Swift a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală. I-a revenit cancerul!

taylor-swift-mama.jpg

Taylor Swift a anunțat că mama ei are din nou probleme grave de sănătate
Foto: Getty

Deși se bucură de mult succes în viața profesională, Taylor Swift primește lovituri dure în cea familială, având în vedere că mama sa suferă de o boală cumplită: cancerul. Artista a dezvăluit recent că cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală de data aceasta, boala revenind, deși reușise să o învingă.

Cântăreața Taylor Swift, în vârstă de 30 de ani, a făcut tristul anunț în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair. Mama vedetei, Andrea Swift, în vârstă de 62 de ani, a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân depistat în anul 2015 și care a recidivat în luna martie a anului trecut.

Mamei cântăreței Taylor Swift i-a revenit cancerul și are tumoră cerebrală

„În timpul tratamentului au descopeit o tumoră. iar simptomele unei persoane care are o astfel de tumoră sunt foarte diferite de ce a trăit din cauza cancerului la sân până acum. A fost o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră”, a declarat Taylor Swift, potrivit CNN. „Ambii părinți au avut cancer și acum mama luptă din nou cu această boală. Asta m-a învățat care sunt adevăratele probleme”, a adăugat vedeta.

gettyimages-107061538-594x594.jpg

Taylor Swift este foarte apropiată de mama sa, care o însoțește și la evenimente
Foto: Getty

Mama lui Taylor Swift a fost diagnosticată cu cancer în 2015

Primele semne ale bolii de care suferă mama lui Taylor au fost observate în 2015, atunci când femeia a primit și diagnosticul crunt, la vârsta de 57 de ani. La fel ca și acum, cântăreaţa de muzică pop şi country a vurt să împărtăşească cu fanii ei durerea, printr-un anunţ pe contul său personal de Tumblr.

„Mă întristează să vă spun asta dar mama mea a fost diagnosticată cu cancer”, suna anunţul vedetei americane. „Nu aş vrea să vă împărtăşesc mai multe despre starea ei şi despre tratamentul pe care-l va urma. Dar ea a vrut ca voi (n.r. fanii vedetei) să ştiţi. Ea a vrut ca voi să ştiţi pentru că probabil părinţii voştri sunt prea ocupaţi să meargă la doctor şi poate ar fi bine să le amintim că trebuie să meargă la un consult pentru a depista din timp cancerul şi a lupta cu el”, a adăugat Taylor Swift, la momentul respectiv.

Loading...

Citește și

  • Se vehiculează în presa internațională că Taylor Swift și-ar fi găsit din nou „alesul inimii”. Noul iubit al celebrei artiste este înalt, blond, cu ochi albaștri și este și mai tânăr cu un an decât aceasta. Totuși, Taylor este cunoscută pentru relațiile sale scurte și sortite eșecului, deci nu ne rămâne decât să așteptam să vedem cât va dura relația, de această dată.

  • Taylor Swift

    Noul album al artistei americane, Taylor Swift (27 ani ) , a dat naștere unor controverse în rândul fanilor. Felul în care cântăreața a decis să își promoveze noul album a condus la enunțarea unor teorii desprinse din filmele science fiction. Vedeta este acuzată de practici satanice și de invocarea unor forțe ale întunercului.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1