Maluma și Jennifer Lopez au lansat un videoclip fierbinte împreună. Cum au dansat cei doi

thumbnail_profimedia-0559716417.jpg

Jennifer Lopez și Maluma, colaborare demnă de premiile Grammy
Foto Profimedia
Citeste tot despre: 

Maluma și Jennifer Lopez au lansat îmrepună două piese la care au filmat clipuri foarte sexy. Aceștia nu au fost stingheri și au apărut în niște ipostaze foarte intime. Iată cum arată prima colaborare dintre cei doi mari artiști.

Atât Jennifer Lopez, cât și Maluma, au mega succes internațional, iar o colaborare de asemenea anvergură era de așteptat să fie la cel mai înalt nivel. Astfel că, fanii s-au arătat foarte mulțumiți de piesele lansate de cei doi. 

Maluma și JLo le-au dat clasă tuturor din industria muzicală cu noile piesele făcute în colaborare, iar scenele fierbinți ne-au făcut să credem că cei doi sunt destul de apropiați, ca și prieteni, și vor mai avea proiecte muzicale împreună. 

Videoclipurile nu au fost lipsite de coregrafii, dansatori și cadre superbe  surprinse de producători. 

Jennifer Lopez și Maluma au lansat primele piese împreună

 

Jennifer Lopez şi-a luat palat de 40 de milioane de dolari ca să stea cu viitorul soţ

Jennifer Lopez, 51 de ani, şi Alex Rodriguez, 45 de ani, şi-au luat palat de 40 de milioane de dolari în Star Island, Miami, SUA. Vila are 10 dormitoare, 12 băi, se află pe plajă şi e locul ideal pentru o eventuală nuntă pe timp de pandemie pentru că vine la pachet cu un teren de 35 ha.

Alex şi J.Lo intenţionau să se căsătorească în această vară, dar planurile le-au fost date peste cap. Gemenii de 11 ani Max şi Emme pe care J.Lo îi are din căsnicia cu Marc Anthony sunt nerăbdători să o vadă pe mama lor mireasă din nou.

Jennifer Lopez are o avere de 400 de milioane de dolari, iar Alex Rodriguez, de 350 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1