Madonna se menţine tânără lângă iubitul de 27 de ani

profimhhedia-0618011374_copy.jpg

Madonna se păstrează bine făcând mult sex cu Ahlamalik
Foto: Profimedia

Nu ai crede că e sexagenară! Madonna se menţine perfect datorită relaţiei sale cu Ahlamalik Williams, de numai 27 de ani.

Cântăreaţa Madonna (62 de ani) se iubeşte cu tânărul dansator Ahlamalik Williams. Nu o deranjează că acesta e mai tânăr cu 35 de ani decât ea. 
Apropiaţii spun că diva în mod expres şi-a ales mereu parteneri mult mai tineri ca să nu îmbătrânească. Ea a pus recent o poză pe reţelele sociale în care arată la fel de bine ca în tinereţe. 
Relaţia cu Ahlamalik, condimentată cu mult sex, o ajută să se menţină frumoasă, spun surse din apropierea divei. 
Ea a postat fotografia, în care nu are nici un rid şi are trupul perfect, cu ocazia lansării documentarului ”Madame X”, în care e prezentat ultimul său turneu omonim. 
De asemenea, vedeta a postat un film în care se giugiuleşte cu iubitul care o menţine înfloritoare. Madonna este într-o relaţie cu Ahlamalik Williams de peste un an. 
Tânărul este fiul unui veteran din marina americană şi a crescut în California.  

madonna_fotjjo_instagram_copy.jpg

Deşi e sexagenară, diva nu are un rid pe faţă
Foto: Instagram

După ce a absolvit liceul, Ahlamalik a dansat pentru show-ul ONE Cirque du Soleil al lui Michael Jackson din 2013. Datorită talentului său în materie de dans, el a făcut înconjurul lumii, ajungând să viziteze Parisul, Londra, Shanghai şi Taipei. Înainte ca Madonna să-l angajeze pentru turneul Madame X, Ahlamalik îşi câştiga viaţa din meditaţii de dans plătite cu 5 dolari (circa 22 de lei) şedinţa, bani din care îşi ajuta şi tatăl. Madonna are doi copii, o fiică, Lourdes, de 24 de ani, şi un fiu, Rocco, de 20 ani. 
De asemenea, a adoptat 4 copii: David Banda, de 15 ani, Mercy James, de 15 ani, şi gemenele Esther şi Stella, de 8 ani. Vedeta are o avere de 850 de milioane de dolari. 

Cântăreaţa este o devoratoare de tineri

Madonna s-a iubit cu numeroşi alţi dansatori tinerei. Primul dansator mai tânăr pe care l-a iubit a fost cubanezul Carlos Leon, astăzi în vârstă de 55 de ani, împreună cu care a avut o relaţie între anii 1995 şi 1997. 
Din această legătură s-a născut fiica sa, Lourdes. 
În 2014, Madonna a avut o relaţie de câteva luni cu actorul Timor Steffens (33 de ani). Între anii 2008 şi 2010, diva a fost cuplată cu fotomodelul brazilian Jesus Luz (34 de ani). S-a iubit, apoi, între anii 2010 şi 2013, cu dansatorul francez Brahim Zaibat (34 de ani). În afara unui singur iubit mai vârstnic, Warren Beatty (84 de ani), toţi ceilalţi parteneri ai Madonnei au fost mai tineri. 
Între 2000 şi 2008 a fost măritată cu Guy Ritchie (52 de ani), căsnicie din care îl are pe Rocco.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1