Madonna își șochează fanii: ”Am anticorpi să lupt contra COVID-19 așa că ies din casă când vreau”

madonna_deschidere.jpg

Madonna, 61 de ani, și-a liniștit fanii: ”Pentru mine COVID-19 nu mai este un pericol”
Madonna, 61 de ani, și-a liniștit fanii: ”Pentru mine COVID-19 nu mai este un pericol”
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Madonna, de 61 de ani, și-a șocat recent fanii după ce a postat un videoclip pe contul ei de Instagram. Cântăreața care are o avere de peste 800 de milioane de dolari a povestit că și-a făcut testul pentru virusul ucigaș și că a aflat cvă are anticorpii necesari pentru a lupta cu boala în cazul în care se infectează. Bilanțul epidemiei a ajuns la 1 mai, în SUA, la 64.000 de decese și 1.100.000 de oameni infectați.

Madonna s-a filmat în timp ce respira aer curat, la o plimbare cu mașina pe străzile pustii din New York. Ea a explicat că este relaxată pentru că din punctul ei de vedere carantina a luat sfârșit. Și-a făcut testul pentru COVID-19 și a aflat că are anticorpii necesari pentru a lupta cu boala. Conform răutăcioșilor care au comentat pe contul ei de Instagram, Madonna ar fi apelat la o transfuzie cu sângele unei persoane mai tinere care s-a vindecat de boala care a ucis peste 250.000 de oameni la nivel mondial și a îmbolnăvit peste trei milioane de pământeni. Conform experților OMS, imunizarea se face fie prin transfuzie cu plasmă autoimună, fie prin contact direct cu boala. ”Mi-am făcut testul zilele trecute și am descoperit că am anticorpii. Așa că mâine o să scot mașina și merg la plimbare prin oraș. O să las fereastra jos și o să respir aerul plin de COVID-19”, a declarat Madonna pe contul ei de Instagram. Șocul e cu atât mai mare cu cât experții de la OMS au declarat că ”prezența anticorpilor nu poate fi considerată imunizare 100% la COVID-19”.

madonna_cu_masina.jpg

Madonna a ieșit cu mașina prin oraș după ce a aflat că are anticorpii care luptă contra COVID-19
Madonna a ieșit cu mașina prin oraș după ce a aflat că are anticorpii care luptă contra COVID-19
foto: Instagram

Citește și:

Madonna, iubit mai tinerel decât cel al fiicei ei? Au ieșit împreună toți 4!

Ce bine se ţine Madonna la 60 de ani

Și-a sărbătorit iubitul în izolare la domiciliu

Diva de 61 de ani l-a sărbătorit acum câteva zile pe Ahlamalik Williams la vila ei din Hamptons, New York. Cheful a avut loc la conacul din Hamptons, Long Island, New York, pe care diva l-a achiziționat cu 40 de milioane de dolari în 2009 și în care a funcționat vreme îndelungată o instituție publică, afiliată primăriei. Madonna a dezvăluit încă din decembrie 2019 relația pe care o are cu dansatorul care e cu doi ani mai în vârstă decât fiica ei cea mare, Lourdes, care împlinește 24 de ani, în octombrie. De la petrecere au lipsit Rocco, de 19 ani, care stă în izolare la tatăl lui Guy Ritchie, în Londra, Marea Britanie, și Lourdes, care ar sta în izolare cu iubitul la vila mamei ei din Los Angeles.

I-a cumpărat un ceas de 100.000 de dolari iubitului de 26 de ani

Cei doi porumbei au ciocnit un pahar cu vin și, conform The Sun, Ahlamalik a primit în dar un ceas de aproximativ 100.000 de dolari de la Madonna. Diva a locuit timp de trei ani în Lisabona, Portugalia și a revenit în SUA la începutul anului trecut după ce fiul ei adoptat din Malawi, David Banda (14 ani) a înțeles că fotbalul european nu e atât de important pentru el. La petrecerea gândită din timp și organizată în cele mai mici detalii de Madonna au fost prezente și Mercy James, 14 ani și gemenele Stelle și Estere, de 7 anișori. După ce i-a spus ”La mulți ani”, Madonna a ținut să sublinieze pe pagina ei de Instagram că ”nu își imagina o persoană mai potrivită alături de care să își petreacă liniștită carantina”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1