Madonna împlineşte 60 de ani. Povestea unei vieţi pline de controverse şi rebeliune

madonna.jpg

Madonna împlineşte 60 de ani, dar refuză să îşi piardă pofta de viaţă
Foto:GettyImages

Madonna, considerată de către mulţi dintre regina muzicii pop, împlineşte joi, 16 august, vârsta de 60 de ani, iar pentru sărbătorirea acestui eveniment a ales o locaţie exotică. Ajunsă în oraşul Marrakech, din sudul Marocului, ea a încărcat pe contul de Facebook mai multe fotografii pentru a demonstra admiratorilor şi prietenilor virtuali că a rămas o persoană tânără, pusă pe distracţie.

Madonna a fost întotdeauna o apariţie controversată, adoptând un stil extravagant şi ţinute provacatoare, atât anii de la începutul carierei sale, cât şi mai târziu când reprezenta deja o emblemă în industria muzicii pop. De data aceasta, ea a încărcat pe contul persoanal de Facebook fotografii din vacanţa petrecută în Maroc, cu ocazia sărbătoririi a 60 de ani. Miercuri, 15 august, aproape de miezul nopţii, s-a fotografiat purtând podoabe specifice ţării în care se află. Alături de imagine a scris câteva cuvinte prin care a apreciat frumuseţea şi misterul culturii berbere. 

37546760_10156532845279402_7483038399318720512_n.jpg

Imaginea publicată de Madonna la miezul nopţii
Foto:Arhivă personală

Autorităţile din Maroc au fost mai mult decât încântate de faptul că diva păşeşte pe plaiul lor natal aşa că s-au străduit să îi ofere cele mai bune condiţii pe parcursul şederii, mobilizând un dispozitiv care a avut rolul de a împiedica fotoreporterii curioşi să o deranjeze pe vedeta americană. 

Madonna a ales să îmbine utilul cu plăcutul şi, deşi s-a răsfăţat în această ţară, nu a uitat de semenii ei mai puţin norocoşi. Cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani, artista s-a gândit să ofere şi celor din jur un cadou. Cântăreaţa a făcut o donaţie considerabilă asociaţiei caritabile „Raising Malawi”, care susţine orfanii şi copiii din Malawi cu programe de sănătate şi de educaţie. „Pentru aniversarea mea nu pot găsi un cadou mai mare decât să pun în legătură familia mea mondială cu această ţară magnifică şi copiii care au nevoie de noi”, a scris ea pe pagina personală a contului de Facebook. De-a lungul timpului, Madonna a adoptat patru copiii din această ţară, iar familia ei a devenit cu adevărat numeroasă, căci artista este mama a doi copii biologici avuţi alături de fostul său soţ, regizorul Guy Ritchie. 

O carieră de succes

n 1994, Madonna şoca publicul cu hitul "Like a Virgin" şi cu ţinutele extravagante. Controversele, deja marca Madonna, au ajutat-o să atingă succesul încă neegalat de vreun artist: 300 de milioane de discuri vândute.

untitled.png

Aşa arăta Madonna la începutul carierei sale
Foto:Getty

 Madonna a debutat acum 36 de ani, în 1982 cu single-ul „Everybody”, iar de-a lungul timpului a şocat prin sexualitatea pe care expunea fără perdea, dar şi prin viziunea artistică rebelă. De aproape un an, Madonna locuieşte în Lisabona, Portugalia, pentru a fi alături de fiul ei, David Banda, care a fost primit la şcoala de fotbal a clubului Sporting Lisabona.

Madonna, mereu o apariţie controversată 

Regina muzicii pop, Madonna a fost întotdeauna o persoana excentrică care a iscat controverse şi căreia nu i-a păsat de părerea celor din jur. La aproape 60 de ani, ea pare să se simtă foarte mulţumită atunci când reuşeşte să îi şocheze pe admiratorii săi. Madonna trăieşte intens fiecare clipă şi nu renunţă la îndrăzneală. 

madonna_15.jpg

Madonna a iscat controverse cu această fotografie
Foto:Arhivă personală

Regina muzicii pop şi a controverselor a reuşit, nu doar o singură dată, să îşi îmaprtă fanii în două tabere prin fotografiile pe care le încărcă pe pagina personală de Instagram.

loading...
Loading...

Citește și

  • A ajuns la o vârstă a maturităţii, dar încă e sexy! Madonna împlineşte 60 de ani la 16 august. Cântăreaţa intră în rândul celebrelor sexagenare care arată încă bine, cum ar fi Michelle Pfeiffer, Sharon Stone şi Andie MacDowell.

  • La mulţi ani Madonna! Regina muzicii pop împlineşte 60 de ani în 16 august. Ea organizează o petrecere excentrică la un restaurant din Lisabona la care vor participa toţi prietenii apropiaţi şi Lourdes şi Rocco, copiii biologici, dar şi cei patru adoptaţi din Malawi.

  • Îi place să şocheze, ca întotdeauna!

  • Tematica acestei ediții de MET Gala i s-a potrivit celebrei artiste ca o mănușă. De aceea, au fost multe așteptări în ceea ce privește ținuta purtată. Și – zic unii – Madonna nu a dezamăgit.